Connectats
De 19:00 a 20:00
Quimèric
De 20:00 a 21:00
Imatge de la celebració d'un gol del Grups Arrahona en un partit anterior Imatge de la celebració d'un gol del Grups Arrahona en un partit anterior | @CescDomnech
27.04.2017 15:52

El Grups Arrahona, a tres punts de la Tercera Divisió de futbol sala

El Grups Arrahona continua fent mèrits per ficar-se a la butxaca l'ascens a la Tercera Divisió de futbol sala, un objectiu del qual ara mateix el separen només tres punts, tot i que encara en queden quinze en joc. Els sabadellencs han sumat una nova victòria (7-3) contra el Frankfurt Arenys, la vuitena consecutiva, i continuen agafant distància del segon classificat, el Lloret Costa Brava, que ara mateix es troba dotze punts per sota i amb el qual tenen el gol average guanyat. Tot i el resultat ampli aconseguit en el partit d'ahir a la nit, el tècnic Jordi Nubau ha explicat que va ser molt més "boig" del que reflecteix el marcador final, en especial a la segona part. "La primera part va estar controlada per tots dos equips i vam marxar al descans un a un. En canvi, a la segona, ens vam avançar, però ells també van fer dos gols i això va fer el partit incontrolable", ha dit.

"Estem en una posició immillorable per poder aconseguir l'ascens"

Aquesta victòria els deixa molt a prop de l'ascens, però els arrahonistes encara no en tenen prou per certificar-lo matemàticament. Necessiten sumar, almenys, tres punts més, que els de Jordi Nubau confien que puguin arribar en la pròxima jornada. "Estem en una posició immillorable per aconseguir l'ascens. Queden quinze punts en joc i en tenim dotze més que el segon classificat", ha afirmat el tècnic. El primer escull a superar serà el Sagarra aquest dissabte a la tarda (17.45 h) al Pavelló Municipal d'Esports, a Sol i Padrís. El Grups Arrahona espera aprofitar el fet de tornar a tenir el factor camp a favor i aconseguir trencar la defensa del conjunt de Santa Coloma de Gramanet, que segons Jordi Nubau és el seu punt feble: "Hem d'imprimir molt ritme en atac i minimitzar el risc de pèrdua de pilota. Dubto que ens vinguin a pressionar, faran una mitja pista forta i intentar aprofundir en el punt dèbil que és la seva defensa pels gols encaixats"