De 17:30 a 19:30
Connectats (R)
Tirs lliures de Nil Angelats Nil Angelats va ser el màxim anotador del Sant Nicolau
20.03.2017 17:33

El Sant Nicolau fa un pas de gegant cap a la permanència a la Lliga EBA superant al JAC Sants (68-70)

El Club Esportiu Sant Nicolau és una mica més a prop de la permanència a la Lliga EBA de bàsquet. Els sabadellencs van sortir victoriosos de la 'final' que disputaven davant el JAC Sants (68-70). Un triomf vital pels de Santi Suso, davant un rival directe, i que permet als sabadellencs obrir una escletxa de dos partits amb les dues últimes posicions de la classificació. “És un pas de gegant com ho seran totes les victòries que vinguin a partir d'ara. Sobretot perquè ha estat davant un rival directe. Hem fet un gran primer quart, fregant la perfecció en atac i en defensa i hem baixat molt el seu rendiment”, ha reconegut el tècnic dels col·legials, satisfet pel parcial de 6 a 22 amb el qual van començar a decantar la victòria cap al seu cantó. Com era d'esperar a la segona part i després del 28 a 42 del descans, els locals van augmentar la intensitat defensiva i van crear problemes als sabadellencs, que a mesura que han anat passant els partits han sabut resoldre aquests contratemps. “Quan comences bé un partit, tens molta més tranquil·litat i molt més marge. A més, ara estem en una dinàmica positiva i sabem reaccionar millor a tots els entrebancs que ens planteja el rival”, ha comentat Santi Suso.

Nil Angelts i Albert Ortega van ser els màxims anotadors del partit a la pista del JAC Sants que va tornar a demostrar el fons d'armari que ara mateix té el tècnic sabadellenc. Un triomf, el novè de la temporada, que deixa en una molt bona situació els col·legials quan falten cinc jornades pel final de la fase regular. “Aquesta victòria era molt important, com ho serà aconseguir la pròxima contra el Santfeliuenc. El que volem és aconseguir la salvació quan abans millor”, ha dit el tècnic dels col·legials, Santi Suso. Una victòria diumenge que ve (17.30 h) contra el Santfeliuenc podria ser definitiva per assolir aquest objectiu. De tota manera, no serà un partit fàcil ja que el Santfeliuenc és cuer, amb set derrotes consecutives i ha canviat d'entrenador aquesta passada jornada.