En directe: De 09:00 a 11:00
De 11:00 a 13:00
De 13:00 a 14:00
Els jugadors del Club celebren la classificació al final del partit Els jugadors del Club celebren la classificació al final del partit | Roger Benet
18.10.2017 21:22

L'Astralpool fa història i es classifica per a la fase de grups de la Champions masculina de waterpolo

L'Astralpool Natació Sabadell ha fet història aquesta nit després de superar l'Estrella Roja (11-8) a la tornada de la tercera fase prèvia de la Champions masculina de waterpolo. Els del Chava Gómez han fet història, classificant-se per primer cop per a la fase de grups de la competició continental. "És un premi a tot el treball que porten fent aquests jugadors els últims anys. Era impensable imaginar això quan vaig arribar aquí", ha dit el tècnic del Club. El partit ha començat amb els serbis manant per la mínima tot i que cada gol de l'Estrella Roja era contestat per un altre dels sabadellencs. Així s'ha arribat al 2 a 2 al final del primer període. Aquesta igualtat s'ha mantingut fins el 4 a 4. En una de les últimes accions del segon quart, Borja Fenoy ha fet el seu primer gol i ha posat per primer cop per davant als sabadellencs amb el 5 a 4 amb el qual s'ha arribat al descans.

Un parcial de 2 a 0 només començar el tercer quart, amb gols de l'holandès Muller i Gonzalo López-Escribano han posat el 7 a 4 al marcador que ha encarrilat l'eliminatòria i la classificació. Els serbis ho han intentat fins el final tot i el 9 a 5 que mostrava l'electrònic de Can Llong al final del tercer període. Amb la feina feta, els del Chava Gómez s'han relaxat un pèl i això ho ha aprofitat l'Estrella Roja per situar-se només dos gols (10-8) quan faltaven 3 minuts. La Bombonera i el públic que ha omplert la Carles Ibars no ha respirat tranquil fins que Sergi Cabanas ha fet l'11 a 8 definitiu que ha donat el bitllet per la fase de grups de la Champions a l'Astralpool Natació Sabadell.

Dimarts debut a casa
Amb la classificació a la butxaca ha tocat mirar els rivals que tindrà el Natació Sabadell en aquesta fase de grups, que començarà dimarts que ve. El debut del Club serà a casa contra el Szolnoki hongarès, el vigent campió de la competició. A banda dels magiars, els del Chava Gómez hauran de jugar contra el Pro Recco italià, l'Egger hongarès, l'Spandau 04 alemany, el Jadran de Montenegro, l'AZC holandès i l'Steaua de Bucarest romanès. El repte de l'Astralpool és gaudir de la competició i aprendre al màxim. Buscar una de les quatre primeres posicions és pràcticament un somni tot i que últimament aquest equips ens ha acostumat a fer realitat les coses impossibles.