De 14:00 a 14:15
Notícies Migdia
De 14:15 a 15:00
Fórmula Musical
Moment de la rematada d'Arturo que ha suposat l'1-1 | Críspulo Díaz Moment de la rematada d'Arturo que ha suposat l'1-1 | Críspulo Díaz
28.10.2018 15:05

Al Sabadell se li segueix resistint el Cornellà però rescata un punt amb regust de victòria (1-1)

La setena tampoc ha estat la bona per a un Centre d'Esports Sabadell que seguirà sense estrenar el seu caseller de victòries contra el Cornellà. Però, tal com s'ha desenvolupat el guió del partit d'avui al Nou Municipal, cap arlequinat pot donar per dolent aquest punt aconseguit pels homes de Toni Seligrat, que en sumen 10 dels últims 12 i segueixen a tocar de les posicions de playoff d'ascens. En una batalla habitual a Cornellà, intensa, amb brega i amb moltes interrupcions, el Sabadell ha sabut sobreposar-se al cop d'un sabadellenc com Eloy Gila a l'inici del segon temps i Arturo Rodríguez ha igualat l'electrònic a un quart d'hora per al final. L'empat, com ha reconegut Toni Seligrat en roda de premsa, era el resultat més just en funció del que s'ha vist sobre el particular terreny de joc de Cornellà.

I és que el tècnic de Torrent, novament, no ha volgut repetir l'onze tot i guanyar contra el Teruel fa set dies. Les dimensions, el tipus de superfície i l'exigència del rival convidaven a presentar variants. Una d'elles, Manuel Gato, ha estat titular en banda dreta. L'altra, Adri Cuevas, acompanyava Arturo a la mitja punta. El més important avui, d'entrada, era oblidar les males sensacions del 3-0 de la passada campanya i oferir una bona actuació als 200 arlequinats desplaçats a les graderies del Nou Municipal. Futbol, el que se'n diu futbol, més aviat poc en els primers 45 minuts. El més destacat, un xut a la mitja volta d'Arturo que ha aturat Sergio i una rematada a boca de canó de Borja que ha obligat Roberto a lluir-se passada la mitja hora de joc. El porter canari ha realitzat el seu millor partit de la temporada.

Ara bé, poc ha pogut fer només començar la represa. Als tres minuts, Eloy Gila s'ha trobat una pilota morta a l'interior de l'àrea després d'un servei de cantonada i ha inaugurat el marcador. Seligrat ha reaccionat immediatament fent entrar al terreny de joc Pol Ballesteros i Édgar Hernández. A poc a poc, els arlequinats han començat a rondar amb més freqüència la porteria verda, sense arribar a generar clares ocasions de perill. El premi ha arribat a 14 minuts per al final. Centrada d'Óscar Rubio i Arturo, més murri que ningú, s'ha anticipat a la sortida en fals de Sergio per marcar de cap el seu tercer gol de la temporada. 568 minuts portava el Sabadell sense marcar-li al Cornellà. L'empat ja no s'ha mogut fins al darrer xiulet del col·legiat i bona part de culpa l'ha tingut Roberto. Primer, aturant una rematada perillosa d'Ignasi; després, amb menys problemes, evitant el doblet d'Eloy Gila en el temps de descompte.

Punt que serveix per seguir amb la bona dinàmica de l'equip i que ara s'haurà de fer bo d'aquí a set dies (17h) contra l'Atlético Levante a la Nova Creu Alta. El Sabadell encara no treu el cap a les posicions de playoff però cada cop va deixant més clara la seva candidatura.

UE Cornellà: Sergio, Roman, Ignasi, Manu Torres (Goldar, 79’), Borja, Fall, Monterde (Leo Ramírez, 35’), Pep Caballé, Carlos Esteve (Juan Fernández, 81’), Agus Medina i Eloy Gila.
CE Sabadell: Roberto; Óscar Rubio, Aleix Coch, Nico Delmonte, Josu; Pedro Capó, Ángel, Adri Cuevas (Pol Ballesteros, 51’), Néstor Querol (Antonio Domínguez, 84’); Gato (Édgar, 59’) i Arturo.
Gols: 1-0 (48’) Eloy Gila. 1-1 (76’) Arturo.
Àrbitre: Nicolás Garcelán Docio (col·legi valencià). Ha amonestat els locals Roman, Manu Torres i Ignasi; i els visitants Aleix Coch, Pol Ballesteros i Josu.
Incidències: Partit corresponent a la desena jornada del grup tercer de Segona B amb la presència de 200 arlequinats al Nou Municipal de Cornellà.