En directe: De 11:00 a 13:00
De 13:00 a 14:00
De 14:00 a 14:15
Notícies Migdia
Salguero ha pujat al podi un cop a Itàlia | Twitter Salguero ha pujat al podi un cop a Itàlia | Twitter
04.06.2019 14:04

Bronze per a Óscar Salguero a les World Series de Lignano Sabbiadoro

Óscar Salguero ha guanyat la medalla de bronze als 100 braça de les Sèries Mundials nedades a Itàlia. La cita disputada a Lignano Sabbiadoro va servir per comprovar que el nedador paralímpic d'Els Merinals arriba en un bon moment de forma a aquest tram de temporada. El tercer lloc el va aconseguir sumant més de 930 punts multidisability. Un podi a la regió del Friuli compartit amb el també nedador de la selecció espanyola, Toni Ponce. Pel que fa a la distància dels 200 estils, va repetir la marca que havia assolit a l'Europeu. I tot plegat sense trobar-se en un pic de forma: "El regust és molt bo perquè han estat uns grans resultats sent conscient que no estic en les millors condicions possibles. Les marques han estat molt bé, molt a prop de les meves millors".

Uns resultats que permeten al nedador sabadellenc estar esperançat de cara al futur. Demà mateix Salguero marxa a Berlin per disputar una altra cita de les World Series. "Espero millorar les últimes marques pensant ja en el Campionat del Món. Vaig en el bon camí i espero que en les pròximes competicions la cosa vagi a més", assenyala el del Natació Sabadell. La competició berlinesa s'allargarà des de dijous fins diumenge. Després de competir a Alemanya, la mirada del campió paralímpic estarà ja centrada en els Campionats d'Espanya de natació adaptada.