De 03:00 a 05:00
L'Astralpool ho té tot de cara per acabar segon la fase regular L'Astralpool ho té tot de cara per acabar segon la fase regular | Pau Vituri
08.03.2018 0:32

Cop d’efecte de l’Astralpool Natació Sabadell a la piscina del Terrassa

La segona posició al final de la fase regular de la Divisió d’Honor, es posava en joc aquesta nit a la piscina del Terrassa. Els egarencs sortien amb tres punts de marge respecte a un Astralpool Natació Sabadell a qui només li valia la victòria. I els del Chava Gómez han fet en el dia indicat un dels seus millors partits d’aquesta temporada, aconseguint la victòria per 7 a 9. Això sí, abonats, aquesta temporada, al patiment i a la incertesa, el triomf dels waterpolistes del Club no ha arribat fins a l’últim període quan els sabadellencs han capgirat un 6 a 5 favorable als locals per acabar imposant-se (7-9). Una victòria que els permet igualar a la classificació amb el Terrassa, igual el ‘goal-average’ particular entre els dos equips i ser ara el màxim favorit per assolir la segona posició al final de la fase regular. Entre altres coses perquè el Terrassa encara s’ha d’enfrontar amb l’Atlètic Barceloneta mentre que els jugadors de l’Astralpool ja s’han vist les cares dos cops amb el conjunt mariner.

El partit ha començat amb màxima igualtat per part dels dos equips, com ho demostra el 2 a 2 amb el qual ha acabat el primer període. Els locals han tancat la defensa al segon quart i això els ha permès agafar una diferència important al descans (5-2). Semblava que el partit es complicava pels del Chava Gómez que han començat la remuntada al tercer període. Un parcial d’1 a 3, millorant alguns dels aspectes que fins llavors no havien acabat de sortir. Amb 6 a 5 i tot per decidir-se s’ha entrat als darrers vuit minuts. La dinàmica era favorable als sabadellencs que ho han aprofitat per capgirar el marcador i posar el 7 a 9 definitiu. Una victòria de molt mèrits que deixa en una posició franca als del Chava Gómez, sempre i quan no cometin cap errada d’aquí a final de temporada. Començant per la cita d’aquest dissabte (13.30 h) a Can Llong i davant el dèbil CN Catalunya.