En directe: De 22:00 a 23:00
Notícies Migdia (R) / Fórmula Musical
De 23:00 a 23:59
De 00:00 a 02:00
Primera victòria del Bàsquet Pia a casa aquesta temporada | Arxiu RS Primera victòria del Bàsquet Pia a casa aquesta temporada | Arxiu RS
16.10.2018 12:09

El Bàsquet Pia es refà d'un mal primer quart i guanya al líder Santa Coloma

El més important és com acaba un partit, i no pas com comença. L'exemple més clar és l'enfrontament de Copa Catalunya entre Bàsquet Pia i CB Santa Coloma. Els de Jaume Prat van sortir al partit endollats, però tous en defensa, i això ho va aprofitar el fins ara líder del grup per fer un parcial favorable d'11 a 27 al final dels primers 10 minuts de partit. "Vam entrar molt concentrats al primer quart, però darrere no érem agressius i ells ho van aprofitar. Van tenir una punta d'encert alta que els va permetre agafar una distància de 16 punts", apunta Prat. A partir d'aquí, però, els escolapis es van posar les piles i van igualar el marcador en un bon segon quart dels verds. Al descans 37 a 46 per als visitants. "Defensivament vam fer servir alternances que ens va permetre arribar al descans 'només' 9 punts per sota", senyala el tècnic local.

Durant el tercer quart els de Prat van seguir collant en defensa als colomencs, que en aquest període només van poder sumar 10 punts. El resultat s'estrenyia d'allò més a la recta final del duel. En el tercer i quart període vam seguir aquesta tònica defensivament, recuperant la diferència a poc a poc. "De fet, en l'últim quart ells no se sentien còmodes ni atacant ni defensant", explica Prat. Uns últims 10 minuts de partit que van servir per capgirar definitivament el resultat i deixar el 70-69 final. Aquesta és la segona victòria consecutiva dels escolapis, i la primera de la temporada al pavelló del carrer Garcilaso. Precisament Prat agraeix a l'afició el suport al llarg dels 40 minuts de duel: "Estic molt content pel nivell que vam donar i per la mentalitat que vam demostrar, però sobretot vull destacar l'ambient del pavelló. Estava ple i l'afició no va parar d'animar al llarg de tot el partit". El proper objectiu dels sabadellencs és la visita a la pista del Círcol Badalona (diumenge, 17.45 hores), un rival que enguany suma un triomf i dues derrotes a la lliga.