De 03:00 a 05:00
Imatge del derbi entre Pia i CNS Imatge del derbi entre Pia i CNS
12.09.2017 15:37

El Club Natació s'endú el derbi contra la Pia

El pavelló del carrer Garcilaso de Sabadell es va omplir de gom a gom en l'estrena de la temporada pels de Can Colapi. Però és que el calendari va ser capritxós i va determinar un derbi sabadellenc entre l'Escola Pia i el Club Natació Sabadell (2-5) de futbol sala per donar el tret de sortida a la temporada de tots dos equips.

L'escenari, el pavelló escolapi, va mostrar la seva millor cara, amb unes graderies plenes que, fins i tot, va sobtar als jugadors. Ho confessava Llorenç Tarrés, el capità de la Pia, quan assegurava que "els minuts inicials han estat complicats. Veure tanta gent a les graderies, ens ha 'xocat'. Joan Miñano, porter del Club, també destacava el paper de l'afició en un duel com aquest: "la veritat és que dóna gust jugar en un pavelló com aquest, s'ha creat un ambient de partidàs", assegurava.

I en efecte, un gran partit va ser el que es va viure. El duel va començar molt bé pels nedadors. "Xato", gràcies a una falta indirecta a la frontal de l'àrea, va avançar als visitants. Amb el 0 a 1 es va arribar al descans. La segona meitat va viure uns primers minuts frenètics. La Pia va sortir endollada, i Pepe i Jordi Sardà van capgirar el marcador amb poc més d'un minut, però el visitant Ferran Ruiz va igualar ràpidament l'avantatge dels de Can Colapi. A partir d'aquí va emergir una figura, la de Dani Salgado. El fitxatge estrella del Club va marcar el gol més bonic del partit. Una vaselina que va significar el tercer gol i que va fer mal als locals, com explicava el capità de la Pia, Llorenç Tarrés: "el 2-3 ens ha fet una miqueta de mal, ha estat un gran gol. Amb el marcador en contra ens ha faltat una mica de tranquil·litat, hem buscat massa l'u contra u, i ens ha faltat joc de conjunt", manifestava.

Els de Borja Burgos van intentar capgirar el marcador jugant de 5, amb porter-jugador, però el resultat no va ser l'esperat. Dani Salgado, anotant el gol pel Club, i 'Xato', anotant el cinquè des de camp propi, van sentenciar el derbi. Joan Miñano explicava les claus del triomf del seu equip, i confessava que "el partit ha estat molt igualat fins al 2-3. Allà ens hem fet fort en defensa, i amb el porter-jugador d'ells, hem pogut sentenciar".

El final del partit va ser calent. Minuts de tensió entre tots dos equips, però és que un derbi és un derbi. I el primer de la temporada se'l va endur el Club per 2 gols a 5.