De 19:00 a 19:30
Fórmula Musical
El 'Chava', donant instruccions en un temps mort aquest passat dissabte | Roger Benet El 'Chava', donant instruccions en un temps mort aquest passat dissabte | Roger Benet
22.10.2018 19:54

El CN Barcelona alimenta els dubtes del masculí del CN Sabadell derrotant-lo a Can Llong

Feia pràcticament nou anys que el Club Natació Barcelona no guanyava a Can Llong en partit de lliga i no va trobar pitjor dia per fer-ho que aquest passat dissabte. Després dels empats a les dues primeres jornades contra el Real Canoe i el CN Sant Andreu, l'Astralpool Natació Sabadell ha vist agreujada la seva situació amb la contundent derrota (7-11) contra el degà del waterpolo estatal. Els homes del 'Chava' Gómez van tornar a repetir errades del passat i van concedir massa facilitats en defensa. En total, reben una mitjana d'onze gols per partit quan la temporada passada eren el segon equip que menys encaixava. Davant el CNB, en duien vuit en contra al descans, una llosa massa gran. De fet, el Natació Sabadell va arribar a perdre per sis gols de diferència i no va tenir pràcticament cap opció d'entrar en el partit a la segona part. "Errades defensives incomprensibles, errades en atac... falta aquesta confiança. La lliga és molt llarga i esperem revertir la situació, seguirem treballant perquè surti millor", deia després del partit un 'Chava' Gómez amb un to menys crític que ara fa set dies. El futur més immediat no convida a l'optimisme: aquest cap de setmana toca visitar el totpoderós Atlètic-Barceloneta.

Dos de dos del femení

D'altra banda, el femení del Natació Sabadell no va tenir problemes per golejar (23-3) l'Escuela Waterpolo Zaragoza abans del partit del masculí. El conjunt aragonès ja havia caigut a la jornada inaugural i va demostrar ser un dels equips que lluitarà per no baixar aquesta temporada. Bea Ortiz, absent a la primera jornada, va ser la màxima realitzadora amb un total de cinc dianes. Dissabte també va tenir minuts la portera suplent Ainara Farré, que va substituir Laura Ester amb 11-1 al marcador: "T'ho has de prendre tot amb molt respecte. Per a mi és un 0-0 perquè jo vull estar a la mateixa altura que la Laura (Ester) i m'ho prenc amb la mateixa seriositat com si fos el Medi o qualsevol altre", explica la gran de les Farré en la seva segona temporada al primer equip nedador. Les de David Palma ja comanden la classificació després de dues jornades i dissabte tindran derbi a Terrassa, on podrien sumar la seva victòria número 222 de forma consecutiva a la fase regular de la lliga.