De 00:00 a 02:00
Al Matí (R)
De 02:00 a 03:00
L’Espia de Mahler (R)
Imatge del partit disputat al carrer Jardí | Sergi Park Imatge del partit disputat al carrer Jardí | Sergi Park
16.10.2019 11:08

El CNS assalta la pista del Sant Nicolau en el primer derbi de la temporada

El Club Natació Sabadell va derrotar diumenge el Sant Nicolau (72-79) en el primer derbi de la temporada a la Primera Catalana de bàsquet. Els nedadors van imposar el seu ritme de joc des de l'inici i això va permetre als nois de Jonathan Ramírez tenir avantatges amples en marcador durant moltes fases del partit. "L'important va ser mantenir el nostre ritme de joc i imposar el que volíem jugar nosaltres. Crec que aquesta va ser la clau", afirma Ramírez. Tot i el domini, els col·legials van aconseguir donar-li la volta al partit i posar-se per davant en el marcador amb 61-56 en un intent d'endur-se la victòria. "Va haver-hi un moment crític en el qual Sant Nicolau es posa per davant al marcador, però nosaltres teníem clar què havíem de fer a cada moment", diu Ramírez. El Club va saber reaccionar davant aquesta situació i va acabar remuntant. "En el darrer període, que és quan es decideix el partit, la nostra falta de maduresa va fer que el Natació Sabadell jugués millor els últims minuts", assegura Andreu Cervera, entrenador del Sant Nicolau.

Després d'aquesta victòria, el Club és vuitè amb dos triomfs i una derrota. Tot i això, els nedadors estan empatats amb els altres set primers classificats. Els nois de Jonathan Ramírez rebran el dissabte (17:45h) La Salle Manresa, equip que també duu dues victòries. Per la seva part, el Sant Nicolau és onzè amb un triomf i dues derrotes. Els grana intentaran reaccionar dissabte (19h) a la pista del cuer, el Ferroli Bàsquet Ribes.