De 14:00 a 14:15
Notícies Migdia
Eloi Vila, en desacord amb una decisió arbitral | Jordi Vilas Eloi Vila, en desacord amb una decisió arbitral | Jordi Vilas
06.12.2020 16:29

El Creu Alta es torna a ofuscar en atac en el derbi contra el Terrassa i queda tocat

Quan, en un derbi, el rival demana temps mort quan abans del minut 10, és que la cosa promet. Però si després t'estàs més de 12 minuts sense marcar, resulta difícil poder sortir victoriós. És el que li va passar al Creu Alta Sabadell Handbol en el duel vallesà (21-25) contra el Terrassa a Cal Balsach. Un fulgurant començament de partit (5-1) va donar pas a una resta de primera meitat. Els arlequinats es van quedar sense idees i es van quedar clavats en set gols durant l'estona esmentada. Sort que, pel gran inici, hi havia partit al descans (8-9).

La represa no podria haver estat pitjor. El Terrassa sí va poder trobar espais per perforar la porteria creualtenca i la distància es va disparar fins al 10-17. Amb orgull, però també amb presses, el Sabadell va anar retallant la diferència, però el forat era massa gran. "Al davant ens costa molt trobar solucions. No finalitzem bé des dels extrems, ens focalitzem al centre i els rivals ho saben. Hem d'aprofitar més els atacs ràpids", analitza el jugador Eloi Vila. "Quan vas per darrere i queda poc temps, has d'arriscar, però hem tingut unes pèrdues de pilota imperdonables en la categoria", conclou.

La derrota és dura en tots els sentits: per ser en un d erbi, per ser a casa, per ser contra un rival directe... però especialment, per ser la cinquena consecutiva. "El problema és que s'acumulen. Necessitem una victòria per respirar una mica. Ens en anem descontents i això és signe que ens importa. Hem de seguir treballant i superar-ho", diu el tècnic Sergi Cifré. El Creu Alta, doncs, continuarà una setmana més ocupant el fanalet vermell del grup D de Primera Nacional.

Recupera les millors imatges del partit (Roger Benet):

L'OAR Gràcia tira per terra set gols d'avantatge i perd de forma inversemblant

Si al Creu Alta li va quedar un mal regust la boca, tant o més amarg va ser el que va tastar l'OAR Gràcia al carrer Boccaccio. Davant el Sant Esteve Sesrovires, la situació semblava absolutament controlada a l'inici de la segona meitat (14-7), però la cosa es va complicar tant, que el Gràcia perdia (19-20) en els últims compassos. Bernat Correro no va fallar des del punt de penal, però la darrera possessió corresponia als visitants. Amb un llançament de falta directa sobre la botzina, els verd-i-blancs es van quedar amb un pam de nas (20-21). "La situació era molt favorable. Anàvem amb el 'turbo' posat, molt endollats i amb bona actitud, però ens vam desinflar. La responsabilitat és 100% nostre", admet el capità Quim Vaíllo.

Així va ser el gol sobre la botzina que va encaixar l'OAR Gràcia:

Una tarda de dissabte per a oblidar per a l'entitat gracienca, ja que el sènior femení va encaixar una contundent derrota (28-15) a la pista d'un dels primers classificats de Plata, l'Handbol Sant Vicenç. Un xoc sense opcions per a les de Carol Carmona, però toca passar pàgina ràpidament perquè dimarts (17h), l'OAR rep l'Associació Lleidatana per així recuperar una de les dues jornades pendents.