De 23:00 a 23:59
Notícies Migdia (R) / Fórmula Musical
De 00:00 a 02:00
Vitamina Dance
Primera victòria de la temporada del Sabadell | @CASbdHandbol Primera victòria de la temporada del Sabadell | @CASbdHandbol
16.10.2018 15:20

El Creu Alta Sabadell Handbol suma el primer triomf del curs davant el Parets

El Creu Alta Sabadell Handbol ha aconseguit la seva primer victòria de la temporada. Els arlequinats es van imposar al Parets, a Can Balsach, per 34-30. "Gairebé sempre vam anar per sobre en el marcador. Sí que és veritat que no vam ajustar bé la defensa, però l'important és que vam anotar més gols que ells", resumeix Sergi Cifré, tècnic del Sabadell. El quadre arlequinat va treure una diferència important de gols a favor durant els primers 15 minuts de duel. Malgrat això, els paretencs van reduir la distància en els darrers compassos del primer temps. "Defensivament no vam estar encertats i això ens va repercutir en alguns moments. Haurem de plantejar altres alternatives en defensa de cara a pròxims partits", destaca l'entrenador local. Al descans, el marcador era de 18 a 16 a favor dels homes de Cifré.

La reacció del Creu Alta va ser espectacular a la represa. Els de Cal Balsach van ser més sòlids en defensa i, a la vegada, més efectius de cara a porteria. Aquests dos fets van permetre als sabadellencs distanciar-se un altre cop al marcador. Ara bé, el conjunt rival també va disposar d'ocasions, que sempre van trobar la resposta de Lluís Salas a la porteria local. El porter del segon equip, convocat amb la primera plantilla, va ser clau en el triomf. "A la segona part li vam donar l'oportunitat de sortir a la pista. Va quallar una gran actuació", valora el tècnic arlequinat. Els de Sabadell ocupen la vuitena posició en sumar tres punts en tres jornades de lliga. El Canovelles és el següent rival del Creu Alta. "És un equip consolidat a la categoria, que defensa amb un 6-0 i que ha guanyat els tres primers partits de lliga", descriu Cifré. Aquest enfrontament es disputa diumenge vinent al Pavelló municipal de la localitat del Vallès Oriental.