En directe: De 07:00 a 09:00
De 11:00 a 13:00
Sergi Altimira, exjugador del FC Barcelona i actual jugador del CE Sabadell | Sergi Altimira Sergi Altimira, exjugador del FC Barcelona i actual jugador del CE Sabadell | Sergi Altimira
15.10.2019 11:07

El juvenil del Sabadell es consolida com a millor 'A' de la categoria abans del derbi

El Juvenil 'A' del Sabadell continua amb la seva bona ratxa després de guanyar aquest cap de setmana el Vilaseca per un resultat d'1-2. Els arlequinats visitaven al cuer, que únicament ha sumat dos punts en set jornades, i ho feien després d'haver derrotat el Nàstic de Tarragona, líder invicte de la Lliga Nacional fins al moment. Els nois de Miki Lladó van fer una molt bona primera part i van aconseguir anar-se'n al descnas amb un resultat favorable gràcies al gol d'Alex Pauner: "En la primera part vam estar molt bé, potser una de les millors primeres parts de la lliga. Vam tenir bastants oportunitats per marcar, però vam acabar 0-1", afirma Miki Lladó, tècnic del Centre d'Esports. Tot i la bons primers 45 minuts dels sabadellencs, la segona va ser molt diferent. Tant, que el Vilaseca va aconseguir empatar el partit en el 70'. A partir d'aquest moment els arlequinats van patir molt, però van saber reaccionar davant la situació. El Sabadell va desaprofitar una oportunitat de fer gol des dels onze metres, però finalment l'Alberto Salamanca va aconseguir fer l'1-2 al minut 80: "L'equip va mostrar molt caràcter i això és una cosa que em va posar molt content. Vam ser capaços de continuar, i tot i fallar un penal vam poder marcar el segon. Molt bones notícies que l'equip tregui aquest caràcter que es necessita", diu Lladó. Gràcies a aquesta victòria, el juvenil arlequinat se situa en la cinquena plaça amb 14 punts i és el primer 'A' de la categoria.

El Mercantil perd 1-3 a casa i entra en zona de descens | Mercantil
El Mercantil perd 1-3 i entra en zona de descens | CE Mercantil

Per la seva banda, el Mercantil no va aconseguir la victòria a casa contra el Sant Andreu, un equip que abans de disputar el partit sumava menys punts que els sabadellencs. Els blaugranes van fer una bona primera part amb la pilota, però una errada defensiva al minut 37 va provocar el gol de Sant Andreu que trencar la igualtat al marcador: "Vam fer la millor primera part del campionat quant a pilota. Els vam dominar moltíssim, vam estar molt bé, tot i que potser ens van faltar una mica de profunditat, però vam marxar molt contents", afirma Carlos López, entrenador del Mercantil. La segona part tampoc va ser bona pels blaugranes, que van veure com als 30 segons de la represa encaixaven el 0-2 de falta directa. Al minut 64 Marc Ruano va aconseguir fer l'1-2 de penal. Per més inri, una picabaralla entre jugadors a la celebració del gol va acabar amb l'expulsió per vermella directe de Jose Soto, el segon capità del Mercantil. Finalment, amb l'equip buscant l'empat, el Sant Andreu va aconseguir marcat en minut 89 i va col·locar al marcador un 1-3 amb el que va finalitzar el partit. Amb aquesta derrota, el juvenil blaugrana se situa en zona de descens amb 6 sis punts: "Hem fet prou mèrits per tenir algun punt més. A mi em preocupa molt més l'estat anímic dels jugadors que no pas la feina, que crec que és prou bona. Necessitem una sèrie de resultats una mica positius perquè l'equip tiri cap amunt", diu López.

Aquest cap de setmana serà diferent pels dos equips sabadellencs, ja que s'enfrontaran entre ells al municipal de l'Olímpia. El partit entre arlequinats i blaugranes, amb dinàmiques molt diferents, es disputarà el dissabte a les 17h.