En directe: De 00:00 a 02:00
Vitamina Dance
De 02:00 a 03:00
De 03:00 a 05:00
El Sabadell juvenil necessita reaccionar per sortir del pou de la classificació | Roger Benet El Sabadell juvenil necessita reaccionar per sortir del pou de la classificació | Roger Benet
19.12.2017 14:45

El juvenil del Sabadell tanca l'any amb una nova derrota

El conjunt arlequinat tancar l'any 2017 cuer al grup setè de la Lliga Nacional. Els jugadors de Daniel Leoncio no van poder superar al Cornellà en el darrer partit de l'any, i van perdre per 3 a 1 contra el Cornellà, en un partit que es va decidir a la segona meitat. Al descans, els arlequinats van arribar empatats a 1, gràcies al gol de Pere Belmonte. "En la primera fase del partit el rival ens ha dominat. A partir d'aquí hem crescut i hem aconseguit l'empat", relata l'entrenador del juvenil. "Ara bé, a la segona meitat, i després del seu segon gol, l'equip ha decaigut físicament i també mentalment. Ja no hem pogut reaccionar", afegeix Leoncio. I és que els del Baix Llobregat van tornar a avançar-se al quart d'hora de la represa, i tot i jugar l'última mitja hora amb un jugador menys, van saber mantenir l'avantatge i, fins i tot, ampliar-la amb una darrera diana al minut 74 de partit.

Aquest resultat deixa als joves jugadors del Centre d'Esports en última posició de la lliga, amb 12 punts, a 3 dels llocs que asseguren la salvació. "La veritat que l'equip està tocat anímicament, sobretot perquè quan els partits se'ns posen en contra, no sabem reaccionar. Aquesta aturada de Nadal ens anirà bé per seguir aplicant els canvis que volem introduir a l'equip, i convèncer als jugadors que tenen qualitat i talent de sobre per tirar això endavant", relata el tècnic arlequinat. L'equip ara descansa i no torna a jugar fins al 7 de gener, quan rebrà el Badalona a Olímpia.

El Mercantil es consolida en segona posició a Preferent

El Mercantil segueix en ratxa i sense haver perdut cap dels tres partits consecutius que han tingut davant els tres primers classificats, el que consolida els blaugranes a les primeres places. Concretament, l'equip és segon amb 28 punts, a tres del líder Jàbac Terrassa B i quatre per sobre de l'Andorra, el tercer. Quart és el Mataró, que va perdre precisament a Arraona-Merinals per 2-1 aquesta jornada, en el millor partit fins ara del Mercantil aquesta temporada segons el seu tècnic, Dani Fernández. "Sabíem que seria un partit disputat, però en acabar el partit els vaig dir als jugadors que havíem fet el millor partit de la temporada. Estem en una bona línia", admet el tècnic. També a la Preferent, en l'última jornada Sabadell B 2-2 Bordeta Lleida, Sabadell C 2-3 Vic Riuprimer i Can Rull RT 0-3 Sant Andreu B.