De 05:00 a 07:00
Al Matí (R)
De 07:00 a 09:00
Notícies en Xarxa
Imatge del competit partit d'anada disputat a Mataró | AEiLL Cerdanyola Imatge del competit partit d'anada disputat a Mataró | AEiLL Cerdanyola
25.05.2018 17:35

El Marina Can Gambús es juga l'ascens diumenge a casa contra el Cerdanyola Mataró

Una temporada en 90 minuts. És el resum del Marina Can Gambús-Cerdanyola Mataró de diumenge (18h) al Municipal d'Arraona-Merinals. Al partit d'anada l'equip de David Rodríguez va aconseguir un 0-1 molt valuós al Maresme amb gol d'Alberto Campillo, avantatge que ara han de rubricar a casa per ascendir a Tercera Catalana en el primer any des de la refundació de l'entitat. "Des de principis de temporada teníem l'objectiu de pujar i sabem que ens l'estem jugant a dos partits. El més complicat és treure un resultat positiu fora i ho hem fet, però no podem relaxar-nos ara, sinó guanyar igualment", explica Adrián Casahuga, jugador del conjunt d'Els Merinals.

El migcampista ha destacat la velocitat al davant del rival. Els maresmencs, de fet, van crear múltiples ocasions de gol a l'anada del play-off tot i no poder batre a Sergio Aranda, el porter del Marina Can Gambús. Casahuga també espera que el factor públic a favor els ajudi a certificar l'ascens: "Esperem que el camp estigui ple i que hi hagi un ambient com el del Sabadell Nord la setmana passada. Nosaltres ho posarem tot per la nostra part per assolir la fita". En cas de pujar, l'equip vinculat del Mercantil seria el quart de la ciutat a Tercera Catalana juntament amb el Tibidabo Torre-Romeu, el Planadeu i el Llano, a l'espera de com acaba el Grup 4 de Segona Catalana i si el Can Rull Rómulo Tronchoni aconsegueix en l'última jornada el miracle de la permanència.