En directe: De 22:00 a 23:00
Notícies Migdia (R) / Fórmula Musical
De 23:00 a 23:59
De 00:00 a 02:00
Imatge del partit d'aquesta temporada contra el Nàstic Imatge d'un partit de la present temporada
11.04.2017 14:09

El Mercantil cau contra un rival directe i torna a sentir a prop l'amenaça del descens

El Club Esportiu Mercantil va caure al camp del CE Manresa (2-0), un dels equips que també està implicat en la lluita per la permanència, i es queda a només un punt de la zona de descens, una pèrdua de categoria que ara marquen precisament els bagencs. Un gol de penal a l'inici del segon temps i un altre quan quedaven poc més de vint minuts van tombar el conjunt que entrena Juan Romero, que encaixava així la tercera derrota de forma consecutiva. Els graciencs també perden el 'goalaverage' particular amb el Manresa, contra qui ja van caure a la primera volta. “La primera part va estar molt igualada. En la segona, segurament, ells van competir més i millor que nosaltres”, declara el tècnic Juan Romero.

El Mercantil espera aprofitar l'aturada d'aquest cap de setmana per agafar forces i tornar al camí de la victòria després de les tres últimes decepcions: “Ara hem de fer un petit 'reset'. Crec que aquestes vacances ens aniran bé de cara a preparar l'sprint final”, comenta el tècnic mercantilista. Romero continua sent optimista i valora la situació actual en contraposició amb com estava l'equip quan va arribar a la banqueta: “Vam agafar l'equip a sis punts de la salvació i ara n'estem un per sobre i amb molts conjunts implicats en la lluita. Tots haguéssim desitjat aquesta situació”. Després de l'aturada de Setmana Santa, els blaugranes intentaran millorar la seva dinàmica rebent a casa a un exigent rival, el segon juvenil de la Damm.