En directe: De 09:00 a 11:00
De 11:00 a 13:00
De 13:00 a 14:00
Imatge del derbi de la primera volta jugat al pavelló de la Pia | Marc Pijuan Imatge del derbi de la primera volta jugat al pavelló de la Pia | Marc Pijuan
18.12.2017 18:12

El Natació Sabadell i l'Escola Pia brillen a la Segona B de futbol sala abans del derbi

Jornada perfecta per als dos equips sabadellencs de la Segona B del futbol estatal. El Natació Sabadell s'enfrontava al Catgas Energia B, un dels rivals més potents de la lliga, i ho feia amb l'objectiu d'atrapar-lo a la classificació. I ho va aconseguir, tot i el resultat final, 5 a 1, el duel va estar igualat fins als instants finals. Amb 2 a 1 al marcador, els colomencs van arriscar amb porter-jugador, i el Club ho va aprofitar per ampliar l'avantatge. "És un dels millors partits de la temporada en defensa. Ells són un equip amb molta qualitat, i només han aconseguit fer-nos un gol. Estem contents", assegura Diego Blanco, tècnic nedador. "Volem tornar al camí dels triomfs després d'un petit sotrac de resultats. Això ens permet tornar a les primeres posicions, que és el que tots volem", ha afegit Blanco. Aquest triomf deixa l'equip en 6a posició, amb 28 punts, empatat amb el quart, i a només 3 punts del segon classificat.

Per la seva banda, la Pia segueix intractable. Els de Can Colapi van guanyar 2 a 4 al Dénia, en una de les pistes més complicades, i enllacen la seva dotzena jornada sense conèixer la derrota. El partit va ser complicat. Tot i avançar-se al marcador i marxar amb avantatge al descans, a la segona part el conjunt valencià va remuntar el partit en els primers tres minuts. L'equip escolapi va reaccionar i va empatar pocs segons després. "A la primera part no hem estat bé. Ells s'han avançat però hem empatat ràpid, i a partir d'aquí hem estat superiors. Llàstima al final no haver marcat més gols", ha apuntat Borja Burgos, el tècnic. Els del carrer Garcilaso arrodoneixen una gran primera volta, acabant en setena posició, amb 26 punts, ben a prop dels primers. "Estic molt content amb la primera volta que hem fet tot i no començar bé. Però també crec que a la segona podem sumar més punts", comenta ambiciós Borja Burgos. El pròxim partit de la Pia i el Natació Sabadell és el derbi, que els enfrontarà dissabte a les 20.00h, al Pavelló del Nord.

El Sabadell femení s'allunya dels llocs de descens

El Futbol Sala Sabadell femení Clínica Dental Navarro es va imposar amb comoditat del Cervera-Segarra, i suma la segona victòria consecutiva. Les de Marc Muñoz van guanyar 8 a 2 a les lleidatanes, i les allunyen ara a 5 punts a la classificació. L'equip arlequinat no torna a jugar fins al mes de gener, quan visitarà el Femisport Palau Club, el líder de la lliga.

El Grups Arrahona empata a Tercera

Els sabadellencs no van poder passar de l'empat a 2 a casa, contra el Sant Joan de Vilassar, en el penúltim partit de l'equip abans de tancar l'any. Un resultat que els deixa setens amb 19 punts. La setmana pròxima visita el Sant Cugat, en l'últim partit d'aquest 2017.