De 03:00 a 05:00
Pinya arlequinada després del doblet signat per Édgar Hernández | Críspulo Díaz Pinya arlequinada després del doblet signat per Édgar Hernández | Críspulo Díaz
07.08.2019 22:45

El Sabadell aprova amb nota el test de pretemporada a Llagostera (1-2)

El Centre d'Esports Sabadell ha sortit victoriós del seu únic amistós de la pretemporada contra un rival de la seva categoria. El conjunt arlequinat ha remuntat el matiner gol del Llagostera amb un Édgar pletòric que s'està reivindicant aquesta pretemporada. En els tres partits que ha disputat fins ara el gavanenc ha fet quatre gols. Tot en un partit en el qual l'equip d'Antonio Hidalgo ha anat de menys a més, amb una primera part més aviat ensopida i darrere la pilota i una segona amb els sabadellencs dominant molt més l'esfèrica.

L'enfrontament ha començat trepidant. En els primers minuts tant el mediàtic Kolderiu com l'arlequinat Ian Mackay han tingut feina. Primer ha estat Antonio Romero al primer minut qui ha obligat al guardià de la porteria llagosterenca a treure un xut de falta directa des de la frontal. La rèplica ha arribat un minut més tard, quan Kuku ha xutat massa desviat. Era el preludi de la diana del mateix atacant blaugrana. Ha arribat al 4' i de cap després d'una centrada des de la dreta d'Abel, que li ha guanyat l'esquena a Josu. L'allau d'ocasions matineres ha acabat a l'11' amb un error d'Astur que ha habilitat el propi Kuku, que l'ha creuat en excès davant la sortida d'Ian Mackay.

El ritme de partit ha anat ensopint-se i fins al descans tan sols un parell de rematades de l'exarlequinat Yeray Sabariego i Pasquina han posat en risc l'1-0 de l'electrònic. El més noticiable d'aquest tram de partit ha estat la lesió al genoll esquerre del migcampista Antonio Romero. Demà l'andalús se sotmetrà a proves per descartar cap lesió greu, si bé ha hagut de retirar-se al 40' deixant el seu lloc a la medul·lar al capità, Àngel Martínez.

Si al primer temps el domini ha estat principalment per al conjunt d'Oriol Alsina, a la segona part els arlequinats s'han fet amb la pilota i han estat els clars protagonistes del partit. L'arrencada, de fet, ja ha capgirat el signe del partit. Al 6' de la represa Édgar ha aprofitat una gran jugada individual de Jurgi Oteo per la banda dreta per batre Marcos a boca de canó i signar l'empat. El mateix punta arlequinat ha acabat de reivindicar-se uns minuts més tard, quan ha etzibat un xut des de la frontal que ha sorprès el porter del Llagostera. Tot i intentar fer un pas endavant a les acaballes, l'equip empordanès no ha pogut fer el segon. El test que buscava Antonio Hidalgo contra un rival d'aquesta categoria i en un escenari tan diferent com la Nova Creu Alta s'ha saldat amb una victòria convincent al Municipal, especialment a la segona part.

UE LLAGOSTERA: Kolderiu; Aimar, Pol Gómez, Llubera, Bigas; Yeray Sabariego, Cobos, Nahuel; Abel, Kuku i Pasquina. També han jugat Marcos, Viale, Gil, Sascha, Moussa, Maynau, Crespo, David Garcia, Eric, Diego i Lledó
CE SABADELL: Ian Mackay; Óscar Rubio, Pajarero, Asturgó, Josu; Romero, Adri Cuevas; Aitor Pascual, Aarón Rey, Marc Suárez; i Néstor Querol. També han jugat Adrià Collet, Ángel, David Acedo, Édgar, Bellalta, Jurgi Oteo, Pedro Capó, Grego Sierra, Aleix Roig, Jandro i Marquillas
GOLS: 1-0 Kuku (4'), 1-1 Édgar (51') i 1-2 Édgar (62')
ÀRBITRE: Marc Oltra Sáez. Ha amonestat a Eric, David Garcia; i Pajarero
INCIDÈNCIES: Estrena de la nova gespa artificial del Municipal de Llagostera. El Sabadell ha jugat amb la segona samarreta, de groc i verd.