De 03:00 a 05:00
Carlos López parlant ahir amb Sergi Estrada (dorsal 9) i la resta de jugadors Carlos López parlant ahir amb Sergi Estrada (dorsal 9) i la resta de jugadors | Joan Blanch
13.11.2017 13:53

El Sabadell 'B' agafa aire amb la victòria contra el Sant Cugat (2-1)

Victòria important del filial del Centre d'Esports Sabadell a la Primera Catalana. Un triomf 2 a 1 contra el Sant Cugat que posa punt i final a la ratxa de quatre partits sense guanyar dels nois de Carlos López. Un gol afortunat de Sergi Estrada va obrir la llauna a la primera part. El davanter arlequinat va xutar des de la frontal i el porter visitant Juanmi va fer una greu errada que va acabar amb la pilota dins de la seva porteria. A la segona part, el mateix Estrada va posar el 2 a 0 i només a l'últim minut, els santcugatencs van poder reduir distàncies. “Content per ajudar l'equip. El futbol és això. La setmana passada vaig marxar fotut a casa per les ocasions fallades i avui en canvi he tingut la fortuna que em va faltar l'anterior partit”, ha comentat el jugador sabadellenc. Tres punts que deixen el filial arlequinat a la zona mitja de la Primera Catalana amb quinze punts, just abans de visitar La Jonquera.

El partit va ser tens i amb major domini del Sabadell 'B'. El Sant Cugat va fer un pas endavant a la segona part i va crear problemes sobre la porteria de Romans tot i que la defensa arlequinada sempre va trobar la manera de tallar les ocasions més clares. “Hem fet un gran partit, molt seriosos defensivament i donant sentit a tot el treball fet durant la setmana”, ha comentat un Sergi Estrada que va destacar la importància d'haver pogut trencar la mala dinàmica en aquest compromís. “Ens ha de donar tranquil·litat de cara al futur. Som un equip molt jove i els errors ens afecten molt però davant el Sant Cugat hem estat molt bé”, ha reconegut el pitxitxi del conjunt arlequinat. La pròxima cita pel Sabadell 'B', com diem, diumenge (12.15 h) al camp de La Jonquera.