En directe: De 00:00 a 02:00
De 02:00 a 03:00
L’Espia de Mahler (R)
De 03:00 a 05:00
Sergi Estrada, capità del filial, no va poder anotar en el partit contra La Jonquera | UE La Jonquera Sergi Estrada, capità del filial, no va poder anotar en el partit contra La Jonquera | UE La Jonquera
20.11.2017 16:01

El Sabadell 'B' cau a La Jonquera

El gol de Sergio Montero als 22 minuts de partit no va ser suficient per endur-se el partit de dissabte contra La Jonquera. Els de Carlos López van sortir adormits, i això ho va aprofitar el rival per avançar-se al marcador als 10 minuts de partit. Tot i això, l'equip va reaccionar ràpid, i només 12 minuts més tard Montero va empatar el duel. Un altre gol local, només 2 minuts després de l'empat, a càrrec d'Álvaro Fernández -autor dels 2 gols-, va establir el 2 a 1 final. Roger Ligero, migcampista del Sabadell B, lamenta els primers 45' de partit i que van ser decisius pel desenllaç final. "El partit ha estat molt igualat, però és cert que a la primera part hem deixat massa espais entre línies, i ells ho han aprofitat en dues ocasions per marcar-nos dos gols", ha reconegut. Per contra, Ligero creu que el seu equip mereixia més a la segona meitat. "Crec que hem fet mèrits a la segona part per endur-nos algun punt d'aquí. Hem dominat totalment, però ens ha faltat confiança", admet el jugador arlequinat sobre aquests segons 45 minuts de partit.

La derrota deixa al conjunt de Carlos López en dotzena posició a la lliga, amb 15 punts, perillosament a prop de la zona baixa de la classificació. Una zona baixa en aquest moments molt compacta i amb bastants equips implicats. A més a més, aquest cap de setmana vinent arriba a Olímpia l'equip més fort de la categoria, el Farners, que ara mateix és el líder d'aquest grup 1 de Primera Catalana, amb 26 punts, seguit de prop del Fundació Esportiva Grana, amb 25. "A casa ens hauríem de fer més forts. La Jonquera jugant de local s'ha sentit molt còmode, i és el que hauríem d'aconseguir que ens passés a nosaltres", apunta Ligero. Aquest duel es jugarà dissabte, a les 18.30h, a Olimpia.