En directe: De 09:00 a 11:00
De 11:00 a 13:00
De 13:00 a 14:00
Així ha definit Stoichkov el primer gol | CES Així ha definit Stoichkov el primer gol | CES
03.12.2020 21:45

El Sabadell erupciona aviat a Tenerife i resisteix per sumar un valuós triomf (1-2)

Balsàmica victòria del Centre d’Esports Sabadell a Santa Cruz de Tenerife per tornar a agafar el tren de cua de la salvació en un tram de la Lliga SmartBank on els rivals directes començaven a despertar. Amb dos gols matiners, el primer als 47 segons de partit, els homes d’Antonio Hidalgo han fonamentat el segon triomf de la temporada a domicili. Un míssil d’Álex Muñoz a la mitja hora de joc ha retallat diferències, però el Sabadell s’ha dedicat a resistir durant el segon temps per tornar demà a la península amb els tres punts a la butxaca.

Hidalgo no s’ha reservat res i l’inici de partit no ha donat treva. Primera cursa de Pierre Cornud per banda esquerra, Guruzeta ha punxat la pilota i Stoichkov, amb cama dreta, l’ha allotjat al fons de la porteria de Dani Hernández. Quart gol de la temporada del gadità. Quan ell marca, excepte contra l’Almería, el Sabadell guanya. Juan Ibiza ha avisat poc després rematant de cap al lateral de la xarxa i ha estat en una altra acció d’estratègia on s’ha doblat l’avantatge. Undabarrena ha estavellat la pilota al travesser i Aleix Coch ha recollit el rebot per marcar amb els peus i no amb el cap el seu primer gol en el futbol professional. I dedicatòria especial a la seva filla acabada de néixer.

El partit estava controlat. El Tenerife no generava perill tret d’un xut de Ramon Folch des de la frontal que sortia fregant el pal. Ho intentaven els de Ramis especialment des de lluny i només han trobat el forat, per l’escaire, amb una autèntica fuetada d’Álex Muñoz des de 30 metres. El golàs de la jornada. L’equip no li ha perdut la cara al partit però la segona part ha estat un exercici defensiu constant. Només començar, Samuel Shashoua ha tingut l’empat per als ‘chicharreros’ però ha perdonat incomprensiblement tot sol. I, a partir d’aquí, a formar un mur. El Sabadell ha renunciat a l’atac però només ha concedit un xut d’Aitor Sanz des de la frontal que ha aturat Mackay.

Triomf importantíssim, el quart de la temporada, per no deixar escapar alguns rivals directes. Els d’Hidalgo són ara antepenúltims amb 13 punts i un partit menys, a dos de la salvació que marca el Castellón. Diumenge (20:30h), nova parada a la Nova Creu Alta contra el Real Oviedo, qui avui ha salvat un punt contra l’Alcorcón. Precisament, l’altre rival que visitarà el ‘Temple’ entre setmana. Dues noves finals.

CD Tenerife: Dani Hernández; Kakabadze (Shaq Moore, 46’), Carlos Ruiz, Šipčić, Álex Muñoz; Ramon Folch, Aitor Sanz (Joselu, 78’); Suso Santana (Vada, 58’), Samuel Shashoua, Nono (Jacobo, 85’); Fran Sol (Manu Apeh, 78’)
CE Sabadell: Mackay; Jaime Sánchez, Aleix Coch, Juan Ibiza; Víctor Garcia (Pedro Capó, 73’), Undabarrena, Adri Cuevas, Cornud; Stoichkov (Juan Hernández, 73’), Boniquet (Josu, 61’); Guruzeta (Óscar Rubio, 54’)
Gols: 0-1 (1’) Stoichkov. 0-2 (18’) Aleix Coch. 1-2 (33’) Álex Muñoz
Àrbitre: Óliver de la Fuente Ramos (col·legi castellà-lleonès). Ha amonestat els locals Nono, Suso Santana, Aitor Sanz i Carlos Ruiz, i el visitant Stoichkov
Incidències: Partit corresponent a la setzena jornada de LaLiga SmartBank disputat a l’Heliodoro Rodríguez López. S’ha guardat un minut de silenci en memòria de Diego Armando Maradona i l’exjugador del Tenerife Guillermo Fernández Bernal