De 19:00 a 19:30
Fórmula Musical
De 19:30 a 20:00
El Món es digital
El Sabadell juvenil aconsegueix una victòria de prestigi | Futbol Base CES El Sabadell juvenil aconsegueix una victòria de prestigi | Futbol Base CES
08.10.2019 10:51

El Sabadell juvenil derrota el líder invicte i prolonga així el seu bon inici de temporada

La sisena va ser una bona jornada per al Juvenil 'A' del Sabadell, que va aconseguir derrotar el Gimnàstic de Tarragona 'B' amb un contundent 4-1. Els tarragonins, que fins al moment eren líders invictes a la categoria, al minut nou de la primera part ja anaven perdent per un resultat de 2-0, després dels gols de Xavier Laborde i Gerard Marquillas als minuts sis i nou: "Teníem la percepció que ells venien amb la feina feta abans d'hora. Això ho vam parlar al vestuari i vam sortir molt més endollats que ells", afirma Miki Lladó, tècnic del Centre d'Esports. Després dels dos gols, els granes van reaccionar i van desplegar un bon joc, però quan millor estaven, Yerai va posar el 3-0 al marcador. El Nàstic, que dominava i tenia millors ocasions que els locals, va retallar distàncies cinc minuts abans que s'acabés la primera part i, fins i tot, va gaudir d'oportunitats per fer el 3-2. La segona part, en canvi, va ser molt igualada i amb ocasions per als dos equips, fins que Gabri Gausachs va certificar la victòria fent el 4-1 al minut 79. Amb aquest triomf els arlequinats se situen a la quarta posició amb onze punts, sent així el millor 'A' de la categoria. Aquest dissabte (16:30h) s'enfrontaran al Vilaseca, cuer de la lliga amb dos punts. "Han puntuat en els dos duels que tenien més opcions de fer-ho -Cerdanyola i Mercantil-. Han tingut un calendari molt complicat i crec que la clau serà sortir forts, marcar primer i utilitzar a favor nostre la seva ansietat. Emocionalment estem més forts", apunta Lladó.

El Mercantil no va passar de l'empat sense gols | CE Mercantil

Per la seva banda, el Mercantil va tornar precisament de la seva visita al Vilaseca amb un punt. Els de Carlos López van empatar (0-0) al camp del cuer, que únicament hi havia aconseguit un punt en les cinc primeres jornades de la Lliga Nacional. Els blaugranes van tenir el control del joc a la primera part i van gaudir de les millors ocasions del partit, però tot i això no van aconseguir materialitzar cap de les oportunitats creades. La segona part va ser més esbojarrada que la primera, però el Mercantil va ser el conjunt que va dominar sobre el camp: "Estic una mica decebut perquè vam intentar-ho tot per fer un gol, però no va ser possible", diu Carlos López, entrenador del Mercantil. L'empat obtingut aquesta setmana deixa al conjunt blaugrana a la dotzena plaça amb sis punts, un més que el seu rival d'aquest cap de setmana, el Sant Andreu, contra qui jugaran diumenge (12h). "Juguen molt bé, especialment amb els tres noi que tenen amunt. Això fa que, a vegades, es parteixin i per això crec que es veurà un partit més obert que els últims que hem disputat", opina López.