De 00:00 a 02:00
Al Matí (R)
De 02:00 a 03:00
Parlem d’Òpera (R)
Felipe Sanchón, celebrant el primer gol del partit | Críspulo Díaz Felipe Sanchón, celebrant el primer gol del partit | Críspulo Díaz
21.10.2018 19:55

El Sabadell més complet atropella el Teruel a la segona part i suma tres victòries consecutives (2-0)

El mitjó s'ha acabat de girar en qüestió de 14 dies. Els dubtes de l'inici de temporada ja són història i el Centre d'Esports Sabadell torna a la casella de sortida gràcies a la tercera victòria consecutiva, un fet que no havia passat encara amb Toni Seligrat a la banqueta. De fet, el conjunt arlequinat no sumava tres triomfs seguits des dels tres primers partits del 2016, amb l'asterisc que un d'ells va ser l'1-0 que no es va jugar contra el desaparegut Huracán. El cert és que el Sabadell, amb els gols de Felipe Sanchón i Ángel Martínez a la segona part, ja s'oblida de la zona calenta de la classificació i els 13 punts fan que s'ubiqui a l'assalt de les posicions de playoff.

Avui arribava a la Nova Creu Alta el Teruel, un equip que venia amb l'etiqueta d'equip revelació i amb un bagatge de només quatre gols marcats i rebuts. La manca d'efectivitat aragonesa en atac s'ha fet evident: cap xut a porteria en tot el partit. Per sort, la reputació de millor defensa del grup s'ha esvaït en el segon temps. De fet, el Sabadell ha estat qui ha acabat amb la porteria a zero per primer cop aquesta temporada. Seligrat ha tornat a apostar per la figura de Josu Ozkoidi com a lateral esquerre i el basc ha demostrat que poca gent té la seva brega i el seu esperit. Les ocasions s'han fet esperar per a un Sabadell que ha anat creixent a mesura que avançava el cronòmetre. El Teruel, a diferència d'altres equips, buscava el domini de la possessió i sortir amb la pilota controlada des del darrere. Ara bé, perill, més aviat poc. L'ocasió més destacada del primer temps, de fet, ha arribat a vuit minuts per al descans amb un cacau de Felipe Sanchón que anava directe a l'escaire i ha fet volar el porter visitant Valera.

El segon temps, en canvi, ha estat un monòleg. D'entrada, el col·legiat Pasterizo Iglesias li ha perdonat la segona groga a Bikoro només sortir del túnel de vestidors per una dura entrada a Antonio Domínguez, que ha repetit titularitat i ha estat un dels homes més actius. On no ha dubtat l'àrbitre gallec, en canvi, ha estat en l'acció del penal. Arturo ha tirat una pilota a l'espai i Felipe Sanchón ha corregut amb l'esfèrica enganxada als peus fins a ser entrebancat a l'interior de l'àrea. El 'pitxitxi' de la temporada passada no ha fallat des dels onze metres i ha estrenat el seu compte particular.

Les coses s'han posat encara més de cara a un quart d'hora per al final després d'una duríssima entrada de Durán sobre Nico Delmonte que li ha costat la segona groga al capità del Teruel. Tot i estar amb deu homes, els de Dani Aso s'han bolcat a l'atac i han deixat un autèntic forat negre que ha propiciat un reguitzell de contres arlequinades. Entremig, la reaparició del capità Migue, absent des de la segona jornada. Arturo, que ja havia fallat una ocasió claríssima anteriorment, ha perdonat el segon quan Néstor Querol l'havia habilitat davant de Valera. Qui no ha perdonat és Ángel Martínez. Édgar Hernández li ha tirat una pilota a l'espai i el gironí ha tingut la sang freda per retallar l'últim defensa i definir amb el peu esquerre davant Valera.

Era el gol que posava la cirereta a una actuació pràcticament rodona de l'equip. Ja van 13 dianes en 9 jornades. A base de pólvora ofensiva, el Sabadell ha abandonat la zona baixa de la taula i dormirà ben a prop de les posicions de playoff, a només dos punts. El pròxim diumenge (12h) tocarà trencar el malefici de no haver guanyat mai en partit oficial contra el Cornellà.

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: Roberto; Óscar Rubio, Aleix Coch, Nico Delmonte, Josu (Migue, 80'); Antonio Domínguez (Gato, 69'), Pedro Capó, Ángel, Néstor Querol; Felipe Sanchón i Arturo (Édgar, 85').
CD Teruel: Valera; Crespo, Cabetas, Durán, Lou (Sergio Sánchez, 72'); Gabi, Jamelli, Bikoro, Franco (Juan Mera, 55'); Leira (Dieste, 65') i Becerra.
Gols: 1-0 (62') Felipe Sanchón, de penal. 2-0 (88') Ángel.
Àrbitre: Daniel Pasterizo Iglesias (col·legi gallec). Ha amonestat el local Ángel i els visitants Crespo, Bikoro i Cabetas. Ha expulsat per doble amonestació el visitant Durán (75').
Incidències: Partit corresponent a la novena jornada del grup tercer de Segona B disputat a la Nova Creu Alta amb 2.068 espectadors.