En directe: De 05:00 a 07:00
De 07:00 a 09:00
Guruzeta lamenta una de les moltes ocasions perdonades | CES Guruzeta lamenta una de les moltes ocasions perdonades | CES
26.02.2021 22:20

El Sabadell no surt dels empats a la Nova Creu Alta i desaprofita una ocasió d'or contra l'Albacete (0-0)

Un cubell d’aigua glaçada. Sisè empat consecutiu del Centre d’Esports Sabadell a la Nova Creu Alta. Aquest, especialment dolorós. Pel com, fallant un penal en el temps de descompte, i pel qui, l’Albacete Balompié, un rival de la zona baixa de la Lliga SmartBank que ha estat a uns centímetres de quedar-se a cinc punts a la classificació. No ha estat així i en són només dos. El ‘Temple’ s’està començant a convertir en un infern.

Amb la principal permuta d’Adri Cuevas per Xavi Boniquet en el mig del camp, ha sortit el Sabadell buscant una victòria a casa que es resisteix des de fa més de tres mesos. Tot i que els primers minuts han estat de l’’Alba’, tot el balanç manxec durant els 90 minuts s’ha reduït a centrades laterals amb cert perill i un cop de cap tímid d’Álvaro Jiménez a les mans d’Ian Mackay. Res més.

Treta aquesta primera pressió, els homes d’Antonio Hidalgo han gaudit d’un seguit d’ocasions que haurien d’haver estat suficients per desequilibrar la balança. Guruzeta s’ha precipitat tot sol des de la frontal i Juan Hernández, a qui abans havien travat a l’interior de l’àrea, ha creuat massa la picadeta davant la sortida de Tomeu Nadal. Just abans del descans, l’assistent ha anul·lat un gol d’Stoichkov per mig peu.

Al Sabadell li ha costat entrar a la segona meitat, però ha guanyat cames fresques especialment amb el canvi d’Heber Pena. Una internada seva per banda esquerra ha pogut significar l’1-0, però ha estat massa gana i el seu xut ha sortit molt desviat. Quan el partit anava encaminat al temps de descompte, l’acció polèmica. Un fora de joc inexistent d’Undabarrena s’ha acabat transformant en penal a Édgar un cop revisat al VAR. El gavanenc, però, l’ha enviat al travesser.

Amb valors subterranis de l’Albacete ha mort el partit. I un altre cop, a esperar resultats per saber si el Sabadell seguirà o no fora del descens abans de visitar d’aquí a nou dies, diumenge (14h) de la setmana que ve, un altre rival al qual se li ennueguen els partits a casa, el Málaga. El retorn d’Antonio Hidalgo a La Rosaleda.

CE Sabadell: Mackay; Óscar Rubio, Jaime Sánchez, Juan Ibiza; Víctor Garcia, Adri Cuevas (Boniquet, 59’), Undabarrena, Cornud (Josu, 76’); Guruzeta (Édgar, 69’), Juan Hernández (Aarón Rey, 69’); Stoichkov (Heber Pena, 76’)
Albacete Balompié: Tomeu Nadal; Benito, Arroyo, Kecojević, Fran García; Eddy Silvestre, Dani Torres; Álvaro Jiménez, Álvaro Peña (Ortuño, 80’), Manu Fuster (Caballo, 77’); Zozulia (Mvondo, 88’)
Gols: -
Àrbitre: Saúl Ais Reig (col·legi valencià). Ha amonestat els locals Cornud i Víctor Garcia, i el visitant Benito. Ha expulsat el visitant Arroyo amb vermella directa (89’)
Incidències: Partit corresponent a la vint-i-setena jornada de LaLiga SmartBank disputat a la Nova Creu Alta