Notícies Migdia
La decepció de Luque i Sergi Martí contrasta amb l'alegria, al fons, dels jugadors rubinencs | Sergi Park La decepció de Luque i Sergi Martí contrasta amb l'alegria, al fons, dels jugadors rubinencs | Sergi Park
10.09.2019 19:35

El Sabadell Nord naufraga en l'estrena de la lliga a Rubí

El debut del Sabadell Nord aquesta temporada a Primera Catalana va quedar-se molt lluny del que esperaven els arlequinats. L'equip de Ca n'Oriac va claudicar clarament a Can Rosés davant d'un Rubí molt més efectiu, especialment a la primera meitat, a la qual ja van deixar la feina feta amb un 3-0 inapel·lable. El primer cop el van rebre abans del quart d'hora de joc a pilota aturada, i sense temps per refer-s'hi, els sabadellencs van encaixar el segon un parell de minuts més tard. "Aquestes errades nostres ens van condicionar tot el partit en dos minuts", lamenta l'entrenador, Quico Díaz.

La sentència va arribar fregant el descans. Tot i que en el global del partit, el Sabadell Nord va ser inferior, amb 2-0 també va gaudir d'alguna oportunitat per tornar al partit. Però lluny d'això, va ser el Rubí qui va sentenciar el duel amb el tercer aprofitant una contra de manual en un córner favorable als visitants. "Som un equip de Primera Catalana i no podem encaixar mai a la vida gols com el tercer seu que va ser d'acudit", ha dit sense pèls a la llengua Díaz. Com a curiositat, el primer gol el va fer Villegas, que va fer la pretemporada a les ordres de Quico Díaz i es va decidir pel Rubí a última hora, mentre els altres dos els van signar dos sabadellencs com Héctor García i Sergi Estrada.

A la represa el conjunt blau-i-groc va taponar l'hemorràgia al darrere, però no va millorar la imatge oferta, sinó que més aviat la manca de punteria va evitar un resultat encara més contundent. En una jugada amb diferents rebots, Luque va aconseguir el 3-1 al tram final de partit, però no hi va haver temps per a la reacció. Malgrat la decepció, això sí, Quico Díaz ha tret ferro a la derrota: "Sabíem que seria una plaça molt difícil per tot. Ens enfrontàvem a un equip amb molt ofici en un camp molt gran i amb massa adversitats pròpies. Les baixes ens han marcat molt la pauta, perquè la banqueta estava formada per jugadors que no han fet la pretemporada o que vam signar a última hora. No serveix d'excusa, no queda més remei que passar pàgina i veure els molts errors comesos"

I és que el Sabadell Nord va afrontar el primer partit de la lliga amb una desena de baixes. David López va jugar mitja part tot i fitxar dos dies abans, tornant a la que havia estat casa seva la temporada anterior. I jugadors com Montero o César van jugar sense haver fet la pretemporada per les necessitats de l'enfrontament. De cara a diumenge vinent (12h), el Sabadell Nord també perdrà a Adri Peña, expulsat per doble amonestació en els últims compassos de partit. Serà davant el Manlleu en l'estrena de la gespa artificial del Municipal de Ca n'Oriac. Avui estava previst que l'equip ja entrenés sobre la nova superfície, però la pluja caiguda ho ha impedit.