En directe: De 03:00 a 05:00
De 05:00 a 07:00
De 07:00 a 09:00
El Sabadell Nord és cinquè empatat a 18 punts amb el tercer i el quart | Roger Benet El Sabadell Nord és cinquè empatat a 18 punts amb el tercer i el quart | Roger Benet
12.11.2018 17:11

El Sabadell Nord torna al camí de la victòria contra el San Juan de Montcada

El Sabadell Nord ha tornat al camí de la victòria per la via ràpida. Tot i l'allau de baixes que patia el conjunt de Quico Díaz, fins a cinc, els de Ca n'Oriac van ser capaços de golejar per 4-1 el San Juan Atlético de Montcada. Només començar, el màxim golejador de l'equip, Dani Muela, va avançar els locals. Els montcadencs van reaccionar just abans del descans amb l'empat, però l'alegria els va durar ben poc. Jairo Díaz va posar el 2-1 amb una diana marca de la casa segons abans de marxar a vestidors. A la segona meitat, les aturades del porter Lluri Granado van mantenir l'avantatge local, i David López i Alan González van arrodonir la golejada pocs minuts abans del xiulet final. L'autor del tercer gol arlequinat destacava el bon inici de l'equip: "Hem sortit molt endollats, hem lluitat i hem tingut la sort que ens ha entrat tot".

David López és una de les cares noves a la plantilla del Sabadell Nord. Va arribar aquest estiu, després de l'ascens, procedent del juvenil del Mollet. Aquesta és la seva primera temporada com a amateur, però ara per ara està més que satisfet: "Per ser el primer any no em puc queixar. Estic jugant molts minuts i el Sabadell Nord és una família. El Quico ens dóna molta confiança i quan sortim, ho fem per donar-ho tot".

Després de la derrota a Palamós, que va trencar una sèrie de quatre partits sense perdre, el Sabadell Nord ha tornat a sumar tres punts que l'alcen a la taula. Creuat el primer terç de Primera Catalana, els de Ca n'Oriac són cinquens amb 18 punts, empatats amb el tercer i el quart. Tot i la bona situació, David López insisteix que la mirada està posada a curt termini: "El primer objectiu és salvar-se i després ja mirarem amunt". Aquest cap de setmana, el Sant Cugat, quatre punts per sota a la classificació, serà el rival dels de Quico Díaz. El duel, que es disputarà diumenge a les 18.00 al Municipal Jaume Tubau, serà una nova oportunitat per als sabadellencs per seguir sumant punts i mantenir-se a la part alta de la classificació.