De 14:00 a 14:15
Notícies Migdia
De 14:15 a 15:00
Fórmula Musical
Ángel Martínez rematant la pilota que ha significat l'únic gol del partit | Crispulo D. Ángel Martínez rematant la pilota que ha significat l'únic gol del partit | Crispulo D.
25.07.2018 21:24

El Sabadell s'estrena amb una victòria per la mínima al camp del Palamós

El Sabadell ha jugat el seu primer partit de pretemporada al Nou Estadi de Palamós. Els de Toni Seligrat han debut en un amistós oficial amb una victòria per la mínima, 0-1, amb gol d'Ángel Martínez a pilota aturada (i amb la col•laboració del porter rival). El gironí ha rematat, tot sol al segon pal, un córner, i la pilota ha entrat per sota les cames del porter del Palamós. Era el minut 14 de la primera part. A partir d'aquí el Sabadell ha agafat les regnes del partit, però sense tenir grans ocasions de gol. Així s'ha arribat al descans.

A la segona part Seligrat ha canviat gairebé tot l'equip, i ha estat també el moment de veure el debut de Néstor Querol. De fet, l'ex del Badalona ha tingut una ocasió claríssima per fer el segon gol, però la seva rematada de cap s'ha estavellat al pal. L'equip ha seguit disposant d'ocasions clares, sobretot a pilota aturada, però sense sort de cara al gol. A destacar, novament, la solidesa defensiva de l'equip, que només ha concedit una oportunitat de gol (ja en temps de descompte) al llarg dels 90 minuts a un ordenat i intens Palamós. Al final, 0 a 1, i primer triomf de la campanya 2018-2019.