De 14:00 a 14:15
Notícies Migdia
Aleix Gómez (número 38) dins del set ideal del Mundial júnior d'handbol Aleix Gómez (número 38) dins del set ideal del Mundial júnior d'handbol | www.rfebm.net
31.07.2017 13:43

El sabadellenc Aleix Gómez lidera a la selecció espanyola júnior al títol de campiona del Món

El jugador sabadellenc del FC Barcelona, Aleix Gómez ha estat decisiu i determinant en el títol de campions del món que van assolir ahir els components de la selecció espanyola júnior d'handbol. Els seus gols des de l'extrem i el punt de penal i les aturades de Xoan Ledo, en els moments més complicats, han servit per aconseguir aquest títol que assegura el relleu generacional d'aquí a uns anys. Un campionat del món que ha estat immaculat per la selecció espanyola, amb cap derrota i amb dues victòries agòniques a la pròrroga a les semifinals i a la final. Primer Alemanya va posar contra les cordes als d'Isidoro Martínez i ahir Dinamarca va obligar a un temps extra als 'Hispanos', que finalment es van emportar la victòria 38 a 39. El sabadellenc Aleix Gómez va ser decisiu en aquests darrers instants. Primer va transformar un 'fly' que va signficar l'empat a 34 amb el qual es va arribar a la pròrroga

El jugador local va veure porteria amb facilitat en aquest temps extra però Espanya va arribar a l'última acció havent de defensa l'empat a 38. Allà va sorgir l'altre figura de la selecció. El porter Xoan Ledo que ja havia aturat un penal amb el temps complert que hauria donat el títol a Dinamarca, va fer-se gran a la porteria i va aturar el darrer xut dels escandinaus. La pilota va caure a mans de Dani Dujshebaev que va marcar de camp a camp. El darrer intent de Dinamarca a la desesperada també el va aturar Ledo, desfermant l'eufòria a l'equip espanyol. El porter i l'extrem sabadellenc han estat escollits dins del set inicial del Mundial júnior celebrat a Algèria.