En directe: De 03:00 a 05:00
De 05:00 a 07:00
De 07:00 a 09:00
El Tennis Sabadell ha tornat a pujar al calaix més alt del podi | Las noticias de Cuenca El Tennis Sabadell ha tornat a pujar al calaix més alt del podi | Las noticias de Cuenca
27.06.2017 17:42

El Tennis Sabadell revalida a Conca el títol de campió d'Espanya d'esquaix

El Club Tennis Sabadell allarga la seva hegemonia dins l'esquaix estatal. L'equip sabadellenc ha revalidat el títol de Campió d'Espanya absolut per clubs aconseguit l'any passat a Madrid. A les instal·lacions de l'Squash Cuenca, el Tennis va dominar clarament el campionat, imposant-se per 4-0 tant al Rocafort barceloní com al Santiago abans d'arribar a la final. Aleshores, l'Abarles de Granada, l'equip del sabadellenc Iván Flores, va posar les coses més difícils. Santi Grau guanyava el primer partit 2-0 i 9-8 en el tercer joc, però aleshores es va lesionar i va acabar perdent per 3-2. Edmon López i Bernat Jaume van haver de remuntar per endur-se el gat a l'aigua per 2-1. "El triomf ens genera molta satisfacció perquè no és gens fàcil revalidar el títol. El club confia molt en el projecte d'esquaix i nosaltres hi estem molt agraïts. Hem fet la nostra feina i ens enduem el títol amb la pressió afegida de saber que érem els favorits. Érem el cap de sèrie número 1, l'any passat ja el vam guanyar i el club aposta molt per nosaltres, així que teníem pressió, però vam competir molt bé guanyant fàcilment totes les eliminatòries menys la final", ha valorat el capità de l'equip, Santi Grau. Tot plegat en un campionat en el qual no hi va ser el Malibú Esportiu com a mostra de rebuig pel canvi de dates plantejat a última hora per la Federació Espanyola