El Món es digital
El Sabadell B va caure en el retorn de Salamero a Olímpia | Joan Blanch El Sabadell B va caure en el retorn de Salamero a Olímpia | Joan Blanch
26.02.2018 14:07

Javi Salamero s'endú els 3 punts en el partit contra el Sabadell B

El duel de filials entre Sabadell B i Llagostera B va acabar de la pitjor manera per al conjunt local. Així doncs, Javi Salamero, extècnic arlequinat i ara entrenador del conjunt gironí, s'enduia els tres punts d'Olimpia. Tot i començar bé el partit, els de Carlos López van veure com els visitants s'avançaven als 20 minuts de partit amb un gol en pròpia porteria del central Mouha Diallo. La mala sort, però, no va acabar aquí, i a la recta final dels primers 45 minuts, els arlequinats van tenir dues oportunitats molt clares per fer l'empat, però Caballé primer, i Castanyer tot seguit, no van poder anotar, i l'equip va marcar amb el 0 a 1 al descans. "Els últims minuts de la primera part han estat bons. A la segona meitat hem intentat sortir amb aquesta energia", explica López. Ara bé, tot i la bona sortida dels vestidors, un gran gol de falta del Llagostera B als 58' va sentenciar el duel. El 0 a 2 final va ser el que es va quedar al marcador. El marcador, gens bo per als locals, deixa a l'equip en una situació compromesa a la lliga. "Avui no ens esperàvem perdre. Hem fet més que aquest 0 a 2 que reflecteix el marcador...", apunta López.

Aquesta derrota deixa al conjunt sabadellenc amb 28 punts, lluny encara del descens, però en llocs delicats. A només 7 punts de la zona més perillosa, el tècnic del filial admet que no sumar una victòria deixa tocat l'equip: "És un cop dur. Ara estem obligats a anar a Banyoles a guanyar. És un resultat que ens fa tornar a mirar cap a baix més que cap a dalt". El tècnic del Sabadell B també es lamenta de la baixa de jugadors destacats per aquest compromís, com és el cas d'Anthony, que per problemes físics no va poder jugar: "És una llàstima no comptar en aquest partit amb Anthony. Estava bé i ens hauria ajudat. A veure si recuperem jugadors", apunta l'entrenador. En canvi, sí que va poder jugar, i de titular, Sergi Estrada, que en els últims dies arrossegava un constipat que l'havia deixat fora de combat uns dies. El pròxim objectiu del conjunt serà ara guanyar al Banyoles, un rival directe, diumenge a les 12h del migdia.