En directe: De 11:00 a 13:00
De 13:00 a 14:00
De 14:00 a 14:15
Notícies Migdia
La cursa va superar les xifres de l'última edició | Roger Benet La cursa va superar les xifres de l'última edició | Roger Benet
05.11.2018 16:42

La 28a Cursa del Club Natació Sabadell aplega més de 1.100 atletes

La 28a edició de la Cursa del Natació Sabadell va aplegar aquest diumenge més de 1.100 atletes a la seu històrica del Club al carrer Balmes, superant l'objectiu que l'entitat s'havia marcat un any enrere. El president del Natació, Claudi Martí, ha mostrat la seva satisfacció: "Estem molt contents perquè això reflecteix que el Club segueix creixent, que la gent gaudeix amb aquest tipus d'esdeveniments i que estem al costat de la gent i de la ciutat". La prova ha estrenat aquest any el nou circuit infantil de 750 metres, destinat a nens d'entre 5 i 11 anys. Enguany, s'ha mantingut la cursa dels cinc quilòmetres estrenada en la passada edició, això sí, amb un recorregut diferent. El guanyador d'aquesta prova, en categoria masculina, va ser Jordi Monsalve, seguit de Jordi Mañosa i del local Jose Marce. En categoria femenina, Clara Gabriel, del Club, va ser la més ràpida, seguida de Sonia Ramos i la també corredora del Natació, Berta Ruíz. Miquel Blanchart, seguit de Marc Otero i Xavi Planas, i Ana Carreira, seguida d'Esther Domingo i Joana Martínez, es van imposar a l'habitual distància dels 10 quilòmetres.

Claudi Martí també ha parlat de la Cursa del Club com una demostració del caire poliesportiu que té l'entitat que presideix, però també assumeix la gran responsabilitat que suposa organitzar un esdeveniment així: "El Club és un sentiment i l'esport en general. El repte cada cop és més important. Nosaltres seguirem creixent, millorant i obrint la cursa encara més a la ciutat". El president del Natació Sabadell ja ha apuntat algunes de les novetats que tenen pensades per a la pròxima edició: "Una de les idees per l'any que ve és intentar donar-li més vistositat a la cursa situant-la davant La Fira".