De 11:00 a 13:00
El conjunt blaugrana se situa desè amb 38 punts. | Roger Benet El conjunt blaugrana se situa desè amb 38 punts. | Roger Benet
06.05.2019 10:25

La relaxació passa factura al Mercantil i s'enduu una maneta de Cornellà

El Club Esportiu Mercantil va caure clarament contra el Cornellà 'B' (5-1) després de passar una setmana tranquil·la per haver segellat la permanència matemàtica. Els mercantilistes tenen pràcticament impossible escalar posicions després de perdre davant d'un rival directe a la classificació. Ara mateix se situen desens a falta de dues jornades, a cinc punts del seu últim rival i amb dos més que el Vilaseca, onzè a la taula. El que està clar és que el conjunt de Carlos López pot estar satisfet per la feina feta, ja que sigui com sigui acabarà a la zona mitjana de la Lliga Nacional Juvenil. El pitxitxi de l'equip, Joan Poch, creu que la felicitat de confirmar la continuïtat de l'equip a la categoria els va passar factura a Cornellà: "Vam sortir una mica adormits, hem de ser crítics amb nosaltres perquè no vam acabar de competir".

Els graciencs no van estar còmodes en cap moment davant del seu adversari. Només transcorreguts tres minuts de la primera part, els locals es van avançar en el marcador. El Mercantil es va intentar refer i va disputar la pilota a l'equip de casa però, en el minut 25, un gol de Gerard Silvestre en pròpia porteria va facilitar les coses al conjunt del Baix Llobregat. No obstant això, en el tram final del primer temps Carlos Portero va retallar distàncies per deixar el partit obert abans del descans. "Ens vam ficar dins amb el gol, però ells van sortir millor en la segona part i es va notar en el resultat", comenta Joan Poch. A la represa, els locals van dominar tots els aspectes del joc i van anotar fins a tres dianes més. "Estaven més ficats, van ser molt contundents i ens van golejar. No pot tornar a passar, hem de donar bona imatge", admet el davanter mercantilista.

Els de Carlos López no estan acabant la temporada de la millor manera, ja que sumen cinc punts dels últims 18 en joc. Tot i aquestes dades i patir la derrota més àmplia en l'últim duel, els blaugranes estan encaixant pocs gols i són un dels conjunts més sòlids de la lliga. "En general, la temporada ha estat positiva tant grupalment com individualment, malgrat les lesions que he arrossegat", analitza Poch. Aquest cap de setmana, el Mercantil visitarà el camp d'un necessitat Mollet, penúltim classificat, amb la intenció de tornar a les bones sensacions.