De 12:00 a 14:00
Al Matí (R)
De 14:00 a 15:00
Notícies en Xarxa
Imatge del partit jugat avui a Madrid Imatge del partit jugat avui a Madrid | RFEN
04.05.2017 16:21

L'equip masculí de waterpolo de l'Astralpool Natació Sabadell es classifica per les semifinals de lliga

Classificats per semifinals. L'equip masculí de l'Astralpool Natació Sabadell ha fet la feina i ja espera rival. Els de Chava Gómez han fet un pas més en el Play Offs al títol de la Divisió d'Honor de waterpolo i han derrotat sense excessius problemes al Real Canoe de Madrid (6-14). “Hem estat molt millor que en el primer partit. Potser no hem vist porteria amb tanta facilitat però hem fet un pas endavant en defensa i en definitiva crec que hem fet un partit molt complet”, ha assegurat l'entrenador de l'Astralpool, Chava Gómez. En el primer enfrontament de la sèrie entre aquests dos equips els sabadellencs havien derrotat als madrilenys per 15 a 10 però les sensacions no havien estat bones. Amb aquesta victòria, el Club accedeix a semifinals per la via ràpida. “És important tenir una mica més de descans perquè no tornem a jugar fins dimecres però igualment hauríem tingut temps suficient si haguéssim passat dissabte”, ha reconegut el tècnic del Natació Sabadell, Chava Gómez.

Després del 2 a 3 inicial, els sabadellencs han començat a obrir escletxa al descans (3-6). El tercer quart ha estat el que ha permès obrir un forat definitiu als waterpolistes de l'Astralpool (4-10) que han rematat un gran partit amb el 6 a 14 definitiu. El rival del Club sortirà de l'eliminatòria que disputen el Terrassa i el Sant Andreu i que de moment dominen els egarencs. Aquest vespre (20.45 h) a la piscina Pere Serrat es juga el segon partit de quarts i en cas de victòria del Terrassa, hi hauria derbi vallesà a semifinals. “El més probable és que el Terrassa passi i sigui el nostre rival però el Sant Andreu està jugant molt bé així que veurem, tot i que els egarencs són clars favorits i més després de la victòria en el primer enfrontament”, ha assenyalat Chava Gómez. Independentment de qui es classifiqui, aquesta eliminatòria de semifinals es començarà a disputar dimecres de la setmana que ve.