En directe: De 07:00 a 09:00
De 11:00 a 13:00
Els escolapis van guanyar al camp del segon classificat, el Manresa. | Xiulet final Els escolapis van guanyar al camp del segon classificat, el Manresa. | Xiulet final
12.02.2019 18:34

L'Escola Pia guanya a Manresa i se situa a les portes de la Copa

L'Escola Pia va golejar al Manresa (2-6) i continua quart al grup III de la Segona Divisió B de futbol sala. D'aquesta manera, els escolapis trenquen la ratxa negativa de tres partits seguits perduts fora de casa. Els de Borja Burgos van firmar un partit molt seriós davant dels segons classificats, aconseguint trencar la dinàmica de nou victòries consecutives per part dels locals. El jugador dels  sabadellencs, Santi Sardà, reconeix que aquesta jornada pot marcar un punt d'inflexió: “Vam plantejar el partit amb l'únic objectiu de guanyar i esperem que, a partir d'ara, transmetem la mateixa confiança jugant tant a casa com a fora”. Els del carrer Garcilaso queden a tres punts del Mataró, el conjunt que marca l'entrada a la Copa del Rei.

El Club Natació Sabadell paga la falta d'encert i no passa de l'empat

Els nedadors van empatar a Cerdanyola (1-1) i segueixen setens, distanciant-se fins a vuit punts de la zona alta de la categoria. El Natació Sabadell va gaudir de moltes ocasions davant els tretzens classificats, però sense acabar d'arribar a bon port. El capità Àlex Borrego creia que es podrien haver obtingut tres punts: “Sumem un punt en una pista complicada, però ens havíem merescut la victòria”. Aquesta setmana no hi haurà jornada de Segona Divisió B.

El Grups Arrahona puntua abans de disputar la Copa Catalunya

El Grups Arrahona suma un punt a casa davant del Gràcia Futbol Sala (4-4). Els arrahonistes cauen al setè lloc al grup I de la Tercera Divisió. Els locals van dominar a la primera part, tot i que després del descans van patir davant un equip de la zona baixa.  El conjunt sabadellenc ja acumula tres partits seguits sense conèixer la victòria, però tenen un marge de 10 punts sobre el descens. L'entrenador Isma Quirós es mostrava preocupat per la feblesa defensiva presentada: “Portem tres partits que patim molt en defensa. Qualsevol jugador amb un bon un contra un ens pot ser mal i hem d'intentar millorar aquest aspecte defensiu”. El dijous vinent s'enfrontaran al Broncesval Montcada a la Copa Catalunya (20:15h).

Maria Recio es converteix en una de les heroïnes de la final de seleccions autonòmiques sub 20

El combinat de Catalunya femení es va imposar a la selecció de Galícia (2-1) en la final de seleccions autonòmiques en un partit molt ajustat. Les de Jordi Gay van guanyar-se a Sabadell el bitllet per disputar la fase final. Posteriorment, les catalanes van desfer-se de la Regió de Múrcia per 3-1 a les semifinals. En l'equip campió van participar quatre jugadores locals: Anna Escribano, Marta Collado i Marta Luján del Femisport, i Maria Recio del Futbol Sala Femení. La jugadora arlequinada va marcar el segon gol en la final disputada a Madrid, i assegurava que van fer mèrits per alçar-se amb la copa: “Elles tenien jugadores de molta qualitat i per això vam analitzar com neutralitzar-les. El nostre objectiu era guanyar el campionat i ho hem aconseguit”