El Món es digital
Dídac Muntada en una acció d'aquesta temporada Dídac Muntada en una acció d'aquesta temporada | OAR Gràcia
02.10.2017 17:37

L'OAR compleix l'objectiu de pretemporada i suma tres victòries consecutives a la Primera Nacional

L'OAR Gràcia Sabadell es va marcar un objectiu durant la pretemporada i un cop conegut el calendari de la Primera Nacional. Intentar guanyar els tres primers partits contra rivals directes i arribar al partit a la pista del Granollers 'B' invictes. “Estem contents perquè hem pogut complir l'objectiu marcat”, ha reconegut el tècnic dels verd-i-blancs, Miquel Benítez. En el darrer compromís de lliga, els sabadellencs van derrotar 22 a 21 al Sant Joan Despí. “Hem tornat a fer 50 minuts molt bons i la llàstima és que no hem sabut matar el partit. De tota manera et signo ara mateix, arribar a tots els partits amb quatre gols d'avantatge als últims 10 minuts”, ha assenyalat el tècnic de l'OAR. Amb aquesta victòria el conjunt gracienc és un dels cinc equips que han pogut sumar els sis punts en aquestes primeres tres jornades de la Primera Nacional d'handbol.

Una de les claus d'aquest bon inici de lliga és la defensa dels homes de Miquel Benítez. “Hi hem posat moltes hores de feina. Això segurament ha fet 'oblidem' una mica l'atac però crèiem que era important”, ha reconegut el tècnic dels verd-i-blancs que no descarta absolutament res per aquesta temporada. Tot i que l'objectiu inicial és la permanència, aquest bon començament ha fet entrar l'optimisme dins del vestidor gracienc. “Els meus jugadors són ambiciosos i parlen d'anar a més. No sé on arribarem però estem entrenant quatre dies, venen tots els jugadors i en una dinàmica molt bona i això és molt important”, ha afirmat Miquel Benítez. La pròxima cita de l'OAR serà dissabte (19.30 h) a la pista del Granollers 'B' sisè classificat, amb un punt menys que els sabadellencs però que també es manté invicte després de tres jornades.