Notícies en Xarxa
Els graciencs han sumat 9 dels últims 10 punts | Èric Altimis - OAR Gràcia Els graciencs han sumat 9 dels últims 10 punts | Èric Altimis - OAR Gràcia
17.12.2018 9:56

L'OAR Gràcia allarga el seu dolç moment a Sant Esteve de Palautordera (30-34)

La dinàmica positiva de l'OAR Gràcia Sabadell continua fent-se gran. Dissabte a Sant Esteve de Palautordera l'equip dirigit pel tàndem Gerard Gomis-Cesc Borrell es va imposar per 30-34 en un duel més igualat del que diu el marcador. Al descans, per exemple, el resultat era de 13-12 i faltant 11' per al final hi havia empat a l'electrònic (24-24). El parcial a partir d'aleshores, però, va ser clarament favorable als graciencs, que van arribar amb les idees més clares al tram decisiu d'enfrontament. "Sabíem que no seria fàcil perquè a la Primera Nacional jugar fora de casa sempre és complicat. Vam patir moltes expulsions, però als últims minuts vam agafar una renda que ens va permetre estar més còmodes", reconeix el jugador verd-i-blanc, Bernat Correro. Dani Peiró, autor d'11 dianes, va ser el màxim anotador del partit.

La victòria a la pista del penúltim deixa el Gràcia setè amb 15 punts, empatat amb els dos rivals que té just a sobre a la taula, l'Esplugues i el Joventut Mataró. A més, allarga a cinc les jornades sense claudicar a Primera Nacional, havent sumat 9 dels últims 10 punts en joc. Correro comenta així aquest canvi d'inèrcia, que ha coincidit també amb el relleu agafat per Gomis i Borrell des de la marxa de Miquel Benítez: "Des del canvi d'entrenador portem una dinàmica molt positiva. No ens ho esperàvem perquè teníem tres partits contra rivals de la zona alta i per això estem molt contents. Hem corregit coses en l'aspecte defensiu, que és on ens estem trobant més sòlids i des d'on estem traient els partits. La dinàmica positiva que portem també ajuda a tirar els partits endavant". Dissabte (20.30h) l'equip verd-i-blanc rebrà al desè classificat, el Palautordera, en una jornada que podria ser propícia per distanciar-se de la zona mitjana de la taula i apropar-se als primers classificats.