En directe: De 03:00 a 05:00
De 05:00 a 07:00
De 07:00 a 09:00
Les gracienques encara no coneixen la derrota a casa | Èric Altimis - OAR Les gracienques encara no coneixen la derrota a casa | Èric Altimis - OAR
24.10.2017 17:30

L'OAR Gràcia femení continua quart malgrat la derrota al derbi contra el Sant Quirze

L'equip femení de l'OAR Gràcia femení no arrenca del tot a domicili. Si al carrer Bocaccio les de Joan Gosàlvez s'estan mostrat infal·libles, a domicili les verd-i-blanques sumen ja tres derrotes, l'última al derbi contra el Sant Quirze. En la primera edició del duel de proximitat a Plata Femenina, les kiris es van adjudicar la victòria per 30-28. Faltant 6' el resultat era d'empat, però les quirzetenques van estar més encertades en els darrers minuts. "Va ser un partit molt lluitat, però no el vam guanyar per errors puntuals. Vam estar molt bé en atac, amb intensitat, però en defensa ens va costar", ha reconegut l'entrenador de l'OAR femení, Joan Gosàlvez. La segona màxima anotadora de la lliga, Irene García, va fer nou gols, els mateixos que la jugadora del Sant Quirze, Paula Plana.

Després d'aquesta nova patacada fora de casa, les gracienques segueixen quartes, però ara a quatre punts de l'Elda, l'equip que tenen just per sobre. Això sí, l'OAR continua sent el millor català de la categoria empatat amb el Sant Vicenç. Gosàlvez prefereix no mirar massa la taula: "No em preocupa la classifiació, seguim quartes, igual que les últimes tres jornades. La categoria està molt igualat i en una setmana tot pot canviar, depèn molt del calendari de cada equip. Fins que no acabem la primera volta la taula no reflectirà la realitat". Diumenge (18.05 h) el Gràcia femení rebrà el tercer per la cua, La Roca, en un partit que serà televisat en directe per La Xarxa.