De 11:00 a 13:00
Al Matí
Acció del partit d'avui a Paterna | VCF Acció del partit d'avui a Paterna | VCF
11.11.2018 14:51

Mitjana anglesa a Paterna d'un Sabadell que haurà d'ajornar l'assalt al playoff (1-1)

Bon punt del Centre d’Esports Sabadell per seguir amb la dinàmica positiva que es va engegar al mes d’octubre. El conjunt arlequinat ja acumula sis jornades consecutives sense perdre després d’empatar a l’Estadi Antonio Puchades del Valencia Mestalla en un partit, això sí, que ha deixat un regust estrany. Els homes de Toni Seligrat s’han avançat a l’inici de la segona part gràcies al primer gol de la temporada de Pedro Capó però l’alegria només ha durat quatre minuts. L’assalt a les posicions de playoff haurà d’esperar una setmana més, i més després de la victòria del rival més immediat del Sabadell, l’Atlètic Balears, a La Almozara (1-3).

Nova jornada, nova permuta de Toni Seligrat en l’onze inicial. La recent paternitat d’Aleix Coch posava en dubte la seva participació a Paterna però el central tarragoní ha arribat a temps per ser de la partida. Qui no ho ha estat en canvi, ha estat Felipe Sanchón, que ha cedit el seu lloc a Manuel Gato. La primera part ha estat intensa, amb els arlequinats posant en problemes la sortida de pilota valencianista, però ensopida pel que fa a ocasions. L’única errada del Sabadell en el primer temps, passada la mitja hora de joc, ha estat a punt de suposar el primer gol. Roberto ha sortit precipitadament de la seva porteria, Sito se l’ha fet sense problemes i, a porteria buida, Nico Delmonte ha evitat la diana sobre la mateixa línia. La resposta arlequinada ha arribat set minuts després. En una combinació entre Arturo i Gato, Emilio Bernad ha rebutjat la rematada de cap de l’alacantí i després ha tornat a desviar el posterior xut d’Antonio Domínguez.

Semblava un enfrontament per madurar-lo, amb el Sabadell ben plantat cedint-li la possessió al Valencia Mestalla, i els de Seligrat han posat una marxa més a la represa. En el primer minut, centrada enverinada que Guillem Molina ha estat a punt d’introduir-se a la seva pròpia porteria de no ser pels bons reflexos de Bernad. El premi ha arribat als tretze minuts. En una nova centrada lateral d’Antonio Domínguez, Pedro Capó ha posat la punta de la bota per obrir el marcador i el seu compte particular d’aquesta temporada. Tercer gol del maonès amb la samarreta arlequinada, el seu segon contra el Valencia Mestalla.

Encara paint aquesta bona notícia, ha arribat el gol de l’empat a la segona acció de perill del Mestalla. En un servei de cantonada ben embolicat, Aleix Coch ha rebut un cop a la cara en el primer pal. Tot i les protestes dels jugadors arlequinats, la rematada de Javi Jiménez o d'Ángel Martínez, segons l'acta arbitral, ha estat vàlida i el filial valencianista ha fet pujar un empat que ja no s’acabaria movent en el marcador. I això que els de Miguel Grau han avisat un minut després d’una rematada amb el pit de Fran Navarro que ha salvat Roberto. Més enllà d’un intent d’Adri Cuevas des de la frontal que ha sortit fregant el pal, el més destacat del tram final de partit ha estat l’expulsió d’Óscar Rubio per doble amonestació però el Sabadell no ha patit per mantenir l’empat.

El lateral dret arlequinat es perdrà la visita del pròxim diumenge (17h) a la Nova Creu Alta del Badalona. Com tota mitjana anglesa, els punts a domicili s’han de fer bons guanyant a casa. Serà una nova oportunitat per rondar les posicions de playoff d’ascens. Avui, de moment, s’han resistit.

FITXA TÈCNICA

Valencia Mestalla: Emilio Bernad, Guillem Molina, Álex Centelles, Javi Jiménez, Hugo Guillamón, Miki Muñoz, Álex Blanco, Uros Racic, Fran Navarro, Kangin Lee i Sito.
CE Sabadell: Roberto; Óscar Rubio, Aleix Coch, Nico Delmonte, Josu; Antonio Domínguez (Felipe Sanchón, 67’), Pedro Capó, Ángel, Néstor Querol (Adri Cuevas, 71’); Gato i Arturo (Valentín, 84’).
Gols: 0-1 (58’) Pedro Capó. 1-1 (62’) Ángel, en pròpia porteria.
Àrbitre: José David Martínez Montalbán (col·legi murcià). Ha amonestat els locals Miki Muñoz i Sito, i el visitant Nico Delmonte. Ha expulsat per doble amonestació el visitant Óscar Rubio (84’).
Incidències: Partit corresponent a la dotzena jornada del grup tercer de Segona B 2018-19 disputat a l’Estadi Antonio Puchades de Paterna.