En directe: De 00:00 a 02:00
Vitamina Dance
De 02:00 a 03:00
De 03:00 a 05:00
Els jugadors arlequinats celebren el primer gol d'ahir | Pau Vituri Els jugadors arlequinats celebren el primer gol d'ahir | Pau Vituri
23.09.2019 16:47

Omar Qanni i David López contraresten el físic del Mollet i el Sabadell Nord fa el sis de sis a casa

"Aquí estem, rebentats". Paraules d'un exhaust Omar Qanni després d'un intensíssim duel al Municipal de Ca n'Oriac entre el Sabadell Nord i el Mollet. La balança va tornar a caure del cantó del conjunt de Quico Díaz, aquest cop per 2-1 gràcies als gols del mateix Omar i David López. "Feia molta calor, el camp estava sense regar i físicament no estem molt bé, però a casa no podem perdre partits", assegurava l'extrem arlequinat. Sense estar, ni de bon tros, en el seu millor estat de forma, l'equip de la zona nord ha tret el sis de sis a Ca n'Oriac en els dos duels consecutius sobre la nova gespa artificial. "És de valorar i molt. Ara comencem a tenir tots els efectius, ara els entrenaments són més intensos, pots carregar i treballar tàcticament el que vols proposar el diumenge", explicava el tècnic Quico Díaz.

Impulsat pel 5-0 a Rubí, el Mollet va sortir ahir a mossegar des del primer minut. Moltes arribades però poc perill clar. En canvi, el Sabadell Nord va avisar en una jugada personal de David López i va obrir la llauna amb un golàs d'Omar des de fora de l'àrea a l'equador del primer temps. "La setmana passada, contra el Manlleu, ens va passar al revés i ens van marcar en mitja ocasió. En aquesta categoria, els petits detalls són molt importants", indicava Qanni, que tornava a veure porteria després de moltes jornades i que va ser dels millors de l'equip durant els 90 minuts.

A la segona part, però, els molletencs responien en una jugada ràpida quan només havien passat 20 segons i, poc després, l'àrbitre anul·lava el segon gol visitant per una empenta sobre la mateixa línia de gol. L'1-2 sembla més a prop que no pas el 2-1, però al partit encara li quedava una última fuetada de David López. A deu minuts per al xiulet final, 'Galgo' caçava una pilota morta a la frontal després d'una jugada per la banda dreta i ajustava la rematada al pal esquerre de la porteria del Mollet. Tres punts per seguir creixent, física i esportivament. "Es passen molts nervis i molta adrenalina. L'equip es deixa l'ànima però, actualment, no està ni a la meitat del que ha de donar", insistia Quico Díaz.

Pròxim repte: gespa natural

Amb sis punts dels nou possibles, el Sabadell Nord s'enfila fins a la sisena posició abans de visitar el pròxim diumenge (17h) el camp de gespa natural de L'Escala, un altre dels nouvinguts a la categoria que també ha començat la temporada amb dues victòries en tres partits.