En directe: De 09:00 a 11:00
De 11:00 a 13:00
De 13:00 a 14:00
Els jugadors celebren la victòria contra el Gironès-Sabat | @CEMercantil Els jugadors celebren la victòria contra el Gironès-Sabat | @CEMercantil
12.11.2018 18:44

Quarta victòria consecutiva d'un Mercantil que s'allunya del descens

El Mercantil segueix amb la seva gran línia progressiva. Els jugadors de Carlos López han guanyat al camp del Gironès-Sabat (1-4) en la dotzena jornada de lliga. El conjunt mercantilista ha sumat 16 dels últims 21 punts possibles, fet que els ha permès sortir de la zona de descens. Els blaugrana, molt endollats, ja guanyaven per 0 a 2 als 20 minuts de partit. Uns minuts de desencert i certa relaxació va permetre als gironins retallar distàncies al marcador. Ja als últims minuts de partit dues contres gracienques van sentenciar el partit amb dos gols més. "Quan vas guanyant d'un gol o dos el rival es llança a dalt amb tot. Semblen que són resultats molt voluminosos, però realment els partits són molt disputats", admet Aiman Barrouhou, jugador del Mercantil. El conjunt mercantilista és novè a la Juvenil Nacional i ja es troben a sis punts per sobre de les posicions de descens. Una posició tranquil·la a la taula de classificació que es deu, en gran part, al fet d'encadenar una ratxa positiva de quatre victòries consecutives. El mateix Aiman parla de com l'equip mercantilista ha capgirat la dinàmica en només dos mesos: "No podíem mirar més a baix perquè estàvem situats al fons de tot. Ara hem agafat una bona ratxa. Era qüestió de marcar el pas cap endavant".

Tot i que el Mercantil ha guanyat per tres gols de diferència, Aiman destaca que la dificultat ha estat present durant els noranta minuts: "És un camp molt difícil per les seves petites dimensions. Nosaltres ens vam adaptar i ens vam posar 0 a 2 molt ràpids. Ens vam relaxar al final i ho vam passar bastant malament. Són tres punts molt complicats". Cal destacar que Aiman ha sigut clau en el nou triomf del conjunt blaugrana, ja que ha sigut l'autor de dos dels quatre gols. Ara bé, Aiman es treu mèrit i subratlla que és indiferent qui marqui, ja que li portant és sumar dianes a favor: "Els gols arriben sols. No em fico pressió perquè anotar és treball de tot l'equip". La Unificació Bellvitge és el rival dels jugadors de López en la propera jornada. El partit es disputa aquest dissabte 17 de novembre (16:00) al Municipal d'Arraona- Merinals. Els blaugrana només han perdut un dels seus set darrers partits, amb cinc triomfs i un empat. El Mercantil té una nova oportunitat d'incrementar la seva bona dinàmica actual contra l'equip que marca la zona de descens, amb 11 punts.