La Llanterna màgica
De 22:00 a 23:00
Notícies Migdia (R) / Fórmula Musical
De 23:00 a 23:59
Els jugadors de tots dos equips van guardar un emotiu minut de silenci | La Xarxa Els jugadors de tots dos equips van guardar un emotiu minut de silenci | La Xarxa
24.09.2018 16:05

Un OAR Gràcia superior es desfà del Sant Cugat en l'estrena a la lliga

Els verd-i-blancs han començat la temporada a Primera Nacional amb un triomf important contra el Sant Cugat (29-25). Els de Miquel Benítez van sortir molt endollats a la pista, tot i que els primers 15 minuts inicials van ser força igualats, ara bé, els graciencs van seguir com una piconadora per marxar al descans amb una clara avantatge, 16 a 9. "Hem seguit amb el nostre ritme i hem pogut trencar el partit", apunta Bernat Correro, capità de l'OAR. Aquesta renda de 7 gols la va mantenir el conjunt de Benítez al llarg de la segona meitat, amb una distància al marcador que sempre ballava entre aquests 6 i 7 gols. Ara bé, en els darrers minuts, la reacció del Sant Cugat va permetre retallar distàncies per acabar cedint només per 29 a 25. "Al final ens hem relaxat una mica, però hem pogut treure els 2 punts, que era el més important", confessa Correro.

El capità de l'OAR valora molt positivament la primera victòria de la temporada. Correro creu que aquesta és la línia a seguir per créixer i aspirar a tot. "Tenir una intensitat alta davant i darrere és el que busquem sempre. Sabem que si som capaços de dur-ho a terme tenim opcions de guanyar tots els partits. Aquest és l'objectiu", apunta. En el capítol personal, Bernat Correro va acabar amb 9 gols, 8 d'ells des del punt de penal. Un partit en el qual va estrenar-se com a primer capità de l'equip: "Per mi és un orgull", admet. Aquest duel va estar marcat pel minut de silenci inicial que tots dos conjunts va guardar en memòria dels dos joves jugadors morts ara fa uns dies en accident de trànsit, i que han commocionat l'handbol català. Ara els del carrer Boccacció ja miren en la segona jornada del campionat, que els enfrontarà a La Salle Montcada.

El femení no troba el camí de la victòria

L'OAR de Xavi Font va caure en el segon partit de la temporada, contra el Sant Quirze, en un derbi força desnivellat. Sobretot per l'inici de les kiri, que van començar amb un parcial de 0 a 5, un renta que no van deixar escapar en cap moment del partit. "Hem anat tot el partit a remolc. En la fase de la temporada que estem, amb l'equip amb construcció, etc. això ens ha pesat massa", apunta Font. Malgrat entendre que el partit contra les quirzetenques seria complicat, el tècnic gracienc admet que esperava una mica més de les seves jugadores: "Sabíem de la dificultat del Sant Quirze, que fa 3 anys que mantenen el bloc i és un conjunt molt treballat, però esperàvem competir al llarg del partit. L'inici del Sant Quirze ens ha trencat els esquemes", confessava Font. El partit també va tenir la nota negativa de la lesió de Laia Ejea, que amb una lesió al genoll va haver d'abandonar el partit. Una baixa sensible i que també va pesar en el desenllaç de l'enfrontament. Ara les noies de Font ja pensen en el pròxim partit de la temporada, serà contra l'Elda Prestigio, equip que suma dues victòries en els dos partits disputats.