De 09:00 a 11:00
El Cafè de la Ràdio
De 11:00 a 13:00
Al Matí
Edgar Hernández celebra el segon gol del partit | Roger Benet Edgar Hernández celebra el segon gol del partit | Roger Benet
04.08.2018 20:52

Un Sabadell superior s'imposa al Vilanova i suma la segona victòria de la pretemporada

Bon partit del Sabadell en la seva visita a Vilanova i la Geltrú. Tot i començar el duel amb uns minuts de retard, a causa d'una incidència amb la gespa del Complex Esportiu CEM Garraf, els de Toni Seligrat han sortit endollats. Pol Ballesteros, al minut 4 de partit, ha tingut la primera clara ocasió arlequinada, però la seva rematada ha sortit per sobre el travesser. De nou Ballesteros, i després Néstor Querol, han tingut dues rematades per inaugurar el marcador, però no han trobat porteria. Per contra, Romans Carrillo, el porter titular del Sabadell en aquest partit, no ha hagut d'intervenir. Amb empat a 0 s'ha arribat al descans.

A la segona meitat, Seligrat ha fet entrar Migue González, Pedro Capó i Aleix Coch. Precisament el capità ha estat l'encarregat d'obrir la llauna d'un ordenat Vilanova. A la sortida d'una falta, Migue ha recollit la pilota al segon pal, i amb molta calma ha rematat al fons de la porteria. Un gol que feia justícia als mèrits arlequinats. Uns segons 45 minuts de clar domini del Sabadell, i en els quals l'equip de Seligrat ha merscut més premi. No ha estat, però, fins al 91' quan Edgar Hernández ha fet el 0 a 2. L'ex del Reus ha aprofitat l'assistència d'Arturo per sentenciar el duel. Una segona part en la qual el Sabadell s'ha tornat a mostrar molt segur en defensa.