En directe: De 09:00 a 11:00
De 11:00 a 13:00
De 13:00 a 14:00
L'Astralpool va competir fins el final a Alemanya L'Astralpool va competir fins el final a Alemanya | Pau Vituri
08.11.2017 21:01

Una mala primera part condemna l'Astralpool a la piscina de l'Spandau alemany (11-8)

L'equip masculí de waterpolo de l'Astralpool Natació Sabadell ha pogut mostrar-se molt més competitiu que el dia de la seva estrena, en el partit que ahir a la nit va disputar a la piscina de l'Spandau Berlín alemany. Un compromís corresponent a la segona jornada de la fase de grups de la Champions i que va suposar la segona derrota dels del Chava Gómez. Aquest cop per 11 a 8 i per culpa d'una mala primera meitat. Un parcial d'inici de 4 a 1 va posar les coses complicades als sabadellencs que no van poder aturar l'allau dels alemanys en els primers setze minuts, fins arribar al 6 a 1 amb el qual va acabar els dos primers períodes. El descans va servir per reordenar idees i creure en les seves opcions. Al tercer quart, la millora en tots els aspectes però sobretot en l'ofensiu va ser una evidència. Jorn Muller, Oscar Carrillo i Javi Gorría en dues ocasions van veure porteria deixant el 9 a 5 al final del tercer període. El segon gol de Carrillo només començar els darrers vuit minuts va donar mínimes opcions als del Chava Gómez que no van poder apropar-se més als alemanys.

Dins de l'últim minut i amb l'Spandau assaborint la victòria, Gonzalo López Escribano va situar el 10 a 8 que deixava en dos gols la diferència. Una acció desafortunada a manca de 5 segons va permetre al local Negrean situar l'11 a 8 definitiu. Un resultat que mostra la superioritat dels alemanys però que ha de servir a l'Astralpool per veure que pot ser competitiu en aquesta fase de grups de la Champions. Els del Chava Gómez tornaran demà cap a casa, amb l'únic pensament de superar dissabte (12.45 h) al CN Terrassa a Can Llong i recuperar la segona posició de la Divisió d'Honor masculina de waterpolo