Notícies Migdia (R) / Fórmula Musical
L'equip masculí de l'OAR encadena dues victòries consecutives | Carme Balcells L'equip masculí de l'OAR encadena dues victòries consecutives | Carme Balcells
06.11.2017 18:25

Victòries del masculí i el femení de l'OAR Gràcia

En categoria masculina, l'OAR Gràcia ha aconseguit una important victòria a domicili. Els de Miquel Benítez van guanyar per 21 a 24 al Joventut Mataró Handbol en un partit molt complet, una altra vegada, dels graciencs. Tot i això, el triomf no va ser gens fàcil. De fet, a 11 minuts pel final del partit, el resultat era d'empat a 18. Ara bé, el rush final dels graciencs va permetre sumar una nova victòria, la cinquena ja de la temporada, en vuit jornades disputades. Miquel Benítez, el tècnic verd-i-blanc, creu que "la clau del partit ha estat en la defensa. Si volíem guanyar aquest partit, ens havíem de mantenir forts al darrere". Ara l'equip és desè, escala un lloc a la taula, i es manté en una zona molt tranquil·la de la classificació. "Nosaltres ens havíem marcat un objectiu de mínims, que era el que ens havíem proposat, i era sumar 10 punts a cada volta, i ja ho hem aconseguit. Tot el que vingui ara serà de més", ha manifestat. Aquesta setmana l'OAR visita el segon classificat, el Sant Martí Adrianenc, a La Verneda.

L'OAR femení també suma una victòria

Les jugadores de Joan Gosalvez s'han retrobat amb la victòria aquesta setmana, després de guanyar al Sant Vicenç per un ajustat 24 a 26. Tot i fer una gran primera meitat i escapar-se de fins a 5 gols (11-16), les locals no van despenjar-se del partit i van empatar a 22 a 10 minuts pel final del partit. Ara bé, una bona defensa en aquests moments decisius, va permetre a les gracienques imposar-se per 24 a 26 i endur-se 2 punts més per mantenir-se en la quarta posició, en aquesta Divisió de Plata de l'handbol femení. Aquest cap de setmana les jugadores de l'OAR reben l'Agustinos d'Alacant.