De 13:00 a 14:00
Imatge d'arxiu de l'equip | Pau Vituri Imatge d'arxiu de l'equip | Pau Vituri
22.12.2021 17:05

El FS Sabadell Femení acaba l'any de baixada: de quatre jornades puntuant a quatre perdent

Dinàmica negativa la del Futbol Sala Sabadell femení per tancar el 2021. Quatre derrotes consecutives han portat els dubtes a la plantilla de Xavi Múñoz i és que l'última contra el cuer Santa Ana i a casa (2-3), és molt preocupant. En una primera part per oblidar, les arlequinades van deixar anar un partit davant un rival que encara no sabia el que era guanyar en aquesta temporada. Tot i aquesta ratxa de resultats negatius, les sabadellenques es mantenen dos punts per sobre de la zona de descens. En bona part, gràcies al vuit de 12 aconseguit just abans de totes aquestes derrotes i que es va trencar amb l'aturada per la Copa, que sembla que no ha anat massa bé per l'equip. A tot això, s'ha de sumar el duríssim calendari, i és que amb excepció del Santa Ana, el Sabadell ve d'enfrontar-se de forma consecutiva al segon, tercer i quart classificat. I per si no n'hi hagués prou, el primer partit després de l'aturada nadalenca (15 de gener), serà davant el líder de la categoria, el Castellón.

"El partit no va arribar en el millor moment. Crec que en un altre context haguéssim guanyat el partit. Tampoc vam afrontar el partit en les millors condicions"

"La primera part ens en podrien haver caigut set. Va ser desastrosa en tots els aspectes.  A la segona vam intentar canviar el xip, però no va ser suficient per a arreglar el resultat"

"La confiança de l'equip és millor quan els resultats surten. Però quan no surten, perds la força per afrontar partits que són clau"

Txell Llopart, capitana del FS Sabadell Femení

A Tercera Divisió masculina, la situació del Grups Arrahona és encara pitjor. Els taronges són cuers de la lliga i porten set jornades consecutives perdent els seus partits. L'últim aquest passat cap de setmana a la pista de L'Hospitalet (6-2). Els de Manel Múñoz són l'equip més golejat de la categoria (54 gols en 11 partits), amb una mitjana de cinc gols per partit en contra. Per tal de millorar un equip que va quedar tocat amb les sortides de l'estiu, s'esperen diferents incorporacions, com la de Rodrigo Malga. El primer partit després de l'aturada, també el cap de setmana del 15 de gener, serà vital. El Grups Arrahona rebrà l'equip que marca la salvació, un Sant Joan de Vilassar que es troba a quatre punts.