En directe: De 07:00 a 09:00
De 11:00 a 13:00
La plantilla del CNS celebrant la victòria | CNS Bàsquet La plantilla del CNS celebrant la victòria | CNS Bàsquet
18.01.2022 17:34

El Natació Sabadell comença a remuntar el vol a Copa Catalunya amb el quart triomf a Les Naus

El Club Natació Sabadell de bàsquet ha trobat per fi el camí de les victòries i l'està aprofitant. Aquest passat cap de setmana, davant el Castellbisbal, l'equip de Jonathan Ramírez va donar una exhibició i es va imposar de forma contundent (97-60). Els nedadors van dominar el partit des del primer minut i no van oferir ni una petita ocasió de poder emportar-se el partit. La victòria s'ha convertit en la quarta consecutiva a Les Naus i, després d'un inici de temporada complicat, serveix per poder agafar el tren de cua a Copa Catalunya. El Club està ja a tan sols una victòria dels equips que té per sobre i encara han de recuperar el duel que es va suspendre davant l'Almeda, que no té data. Aquest dissabte (20h), els de Jonathan Ramírez visitaran la pista del CB Vilatorrada amb l'objectiu de sumar la primera victòria fora de casa.

"Des del salt inicial vam tenir un partit favorable i vam saber mantenir i augmentar els avantatges i que tothom pogués jugar"

"Fins al novembre no vam poder tenir l'equip sencer i des de llavors, l'equip ha fet un salt de qualitat molt bo"

Jonathan Ramírez, tècnic del CNS bàsquet

Al grup 3, el Bàsquet Pia, en canvi, no va poder començar el nou any amb bon peu a la seva pista. Els escolapis van plantar cara al Masnou i només se'ls hi va escapar el partit en els minuts finals, on els visitants van estar més encertats en el triple (60-68). Amb aquest resultat negatiu, els de Toni Mesa segueixen en la penúltima posició amb només una victòria en els 11 partits disputats fins al moment. La Pia té ara una sèrie de partits complicats davant rivals de la zona alta de la taula, començant aquest dissabte (17:45h) davant el Montgat, segon classificat.

"Vam fer una primera part bona. En el tercer quart ells canvien defensa i nosaltres vam cometre molts errors no forçats que ens va costar de remuntar"

"En l'últim quart vam millorar, però ells van fer set triples que ens va condicionar molt. Tot i això vam estar vius fins quan faltaven dos minuts, quan nosaltres comencem a fallar"

Toni Mesa, entrenador del Bàsquet Pia

El Sant Nicolau torna al lideratge a Primera Catalana

I un graó per sota, a Primera Catalana, el Sant Nicolau s'ha col·locat líder en el seu grup amb la darrera victòria. Els de Marc Brugué es van imposar a un rival directe com el Granollers 2 per 67-58 i van recuperar un lideratge que havien perdut abans d'acabar el 2021. Els grana encapçalen un grup de cinc equips empatats a vuit victòries i quatre derrotes, de manera que, per assolir l'ascens a Copa Catalunya, hi haurà molta competència. Els quatre primers classificats disputaran una fase d'ascens on només pujarà el primer classificat. De moment, sembla que el Sant Nicolau va pel bon camí.

"A nivell defensiu vam estar excel·lents i, tot i una relaxació en l'últim quart, vam completar un gran partit"

"El desig per pujar hi serà, però una final es pot guanyar o perdre. Serà un repte molt complicat, però intentarem lluitar per quedar els primers"