En directe: De 00:00 a 02:00
Vitamina Dance
De 02:00 a 03:00
De 03:00 a 05:00
Kaxe celebra amb Jacobo el seu gol a Vila-real | CES Kaxe celebra amb Jacobo el seu gol a Vila-real | CES
29.03.2022 18:06

Kaxe allarga el seu estat de gràcia: "És la conseqüència de les moltes coses que fem bé"

Álex Aizpuru 'Kaxe' afrontava, fa un mes i mig, la visita al Carlos Belmonte per disputar el seu vintè partit de la temporada -comptant el que va jugar contra l'Alcorcón amb la Ponferradina en el primer partit del curs- sense haver estrenat encara el seu compte golejador. Des d'aleshores, però, el seu moment de forma és sensacional, trobant la porteria rival amb una facilitat que contrasta amb la sequera que tenia fins aleshores. Diumenge, el punta arlequinat es retrobarà amb l'Albacete enratxat.

"El gol al final és una conseqüència de moltes coses que es fan bé, no només jo, sinó tot l'equip. Sabem que cada partit és una final i que està igualadíssim. Volem entrenar bé per arribar a punt al pròxim partit. Hem de mirar cada dia i viure el moment. Només treball i humilitat, no ens creiem més que ningú. Clar que tenim il·lusió, però sabem que tot passa pel pròxim partit i prou"

En el global de la temporada, Kaxe té una mitjana d'un gol cada 240 minuts jugats. En canvi, si només agafem el tram de temporada que va començar a terres manxegues, l'instint golejador del d'Azpeitia s'eleva a una diana cada 95 minuts de joc. Ja són sis els gols de Kaxe en els últims set partits, erigint-se com a segon màxim golejador de l'equip rere els nou d'un Jacobo que ha vist com en l'últim mes perdia pistonada, amb un gol en les darreres cinc jornades.

La diana del basc de diumenge a l'Iberoamericano de San Fernando va servir per portar els tres punts des de terres gaditanes fins a Sabadell. Abans d'aquest 0-1 definitiu, però, el guipuscoà va tenir una ocasió clamorosa on ho va fer tot bé, desempallegant-se de la seva marca Juan Rodríguez, regatejant al porter Perales i orientant-se bé la pilota quan s'havia quedat sense angle. Tot menys empènyer-la dins de la porteria, ja que a dos pams, i amb Dani Sánchez darrere lliure de marca, la va enviar al nino al cos justament de Rodríguez, que tancava sota pals.

"Vaig veure que el porter sortia, el vaig regatejar i quan vaig veure un forat entre el defensa i el pal la vaig intentar colar per aquí, però ja anava més cec que un cavall de curses i no vaig veure cap company. Hauré de pagar-li un sopar al Dani. Va ser mala sort, però sempre s'ha de seguir treballant i insistir vaig tenir el premi del gol amb la bona centrada de Diego"

La plantilla arlequinada ha gaudit avui d'un dia lliure abans de preparar a partir de demà al matí la visita del líder Albacete Balompié diumenge (17h) a la Nova Creu Alta. Els penyistes del Centre d'Esports tindran l'opció de retirar dues entrades a un preu cinc euros més reduït presentant a les oficines de l'estadi el carnet de la penya. Així, amb aquest descompte, les entrades de Gol Nord valdran 10 euros i les de lateral 15.