De 09:00 a 10:00
Fes-te festa
De 10:00 a 11:00
Parlem d'Òpera (R)
L'OAR femení va remuntar sis gols de desavantatge davant del Lleida | Sergi Park L'OAR femení va remuntar sis gols de desavantatge davant del Lleida | Sergi Park
13.11.2022 9:59

L'OAR Gràcia femení sap patir contra el Lleida i ja és segon a Plata

Fins a sis gols avall es va veure l'OAR Gràcia femení davant el Lleida, però diuen que els equips grans són els que guanyen quan juguen bé... i també quan no tant o quan han de sobreposar-se a situacions adverses. Les de Carol Carmona, després de batre el Mislata la setmana passada en una espectacular actuació, van saber patir a casa contra les lleidatanes, capgirant el marcador (33-28) per acabar retenint dos punts molt valuosos.

Durant la primera part va faltar un punt més en la intensitat en defensa i, sobretot, que no es fallessin ocasions clamoroses a l'altra porteria. Tot això, combinat amb un Lleida molt seriós sobre el parquet del carrer Boccaccio, va propiciar que les de la Terra Ferma s'enfilessin fins al 9-15. A partir d'aquí, treball de formigueta i no perdre la calma. Al descans el desavantatge era de tres gols i, amb el pas dels minuts a la segona meitat, la cosa es va igualar fins al 24-24 abans que un moment de rauxa de les locals servís per acabar de tombar el rival.

Un dia més, Janna Sobrepera va estar descomunal sobre la pista, aportant 12 gols malgrat haver-se passat gairebé tota la setmana sense entrenar per covid. Amb un total de 63 dianes en tota la temporada, ja és la màxima golejadora del grup. Amb la seva col·laboració i la de la resta de l'equip, l'OAR Gràcia ja és segon classificat al grup C de Plata. En el duel entre qui fins aquesta jornada ocupava el segon lloc, La Roca, i el líder Mislata, les valencianes van sortir vencedores i es mantenen primeres un punt per sobre de les verd-i-blanques. El pròxim compromís de les de Carol Carmona serà a la pista d'un Amposta que se situa a la part baixa de la taula.

"Destaco la mentalitat positiva que tenim i el sobreesforç que fem en cada partit. Hem d'estar endollades tots els minuts perquè no hi ha rival fàcil i avui hem tingut la capacitat d'endur-nos els dos punts"

"El grup està molt motivat perquè la feina està sortint. Això sí, si et relaxes, pots patir i ens ha passat alguna jornada, però ens hem sobreposat a les adversitats i gairebé cada setmana hem tret els dos punts"

Carol Carmona, entrenadora de l'OAR Gràcia

Victòria treballada en l'estrena d'Ayats

Jornada rodona en clau OAR Gràcia després del triomf també del masculí (32-35) a la pista del Joventut Mataró. És el quart consecutiu de l'equip gracienc, el segon a domicili... i el primer amb Pere Ayats a la banqueta. Per començar, el nou tècnic, qui ha agafat el càrrec aquesta setmana en substitució de Cesc Borrell, es va trobar amb un rival que va aguantar tot l'enfrontament malgrat encadenar ja sis derrotes seguides.

El més destacat dels verd-i-blancs va ser Guillem Correro amb nou dianes. Amb la victòria, l'OAR aguanta el ritme dels millors en una Primera Nacional que ja s'està posant d'allò més emocionant. Entre els set primers només hi ha tres punts de diferència i al conjunt d'Ayats el situem sisè amb 12 punts, a tres dels dos primers. I aquest dissabte, visita el carrer Boccaccio el cuer Poblenou...

"No hem jugat malament a la primera part, però hem fallat molts llançaments i això ha fet que no hàgim marxat en el marcador"

"El Pere ja estava de segon, és de la casa i ja coneixia la majoria de jugadors. La setmana ha anat molt bé amb ell i la dinàmica és la mateixa"