De 19:00 a 19:30
Fórmula Musical
De 19:30 a 20:00
El Món es digital
Edgar i Stoichkov, protagonistes en el segon gol del Sabadell aquesta temporada | CE Sabadell Edgar i Stoichkov, protagonistes en el segon gol del Sabadell aquesta temporada | CE Sabadell
30.10.2020 15:54

19 passades, assistència de luxe, Stoichkov golejador i quatre minuts i 22 segons eterns

572 minuts després, el Centre d'Esports va trobar el camí del gol davant el Leganés. I no va ser un qualsevol. A més de significar el primer triomf de la temporada, la jugada va portar el segell arlequinat. 53 segons amb la possessió, amb la participació de 10 dels 11 jugadors que en aquell moment estaven sobre la gespa (tots excepte Héber Pena) i un total de 19 passades més el xut, incloent la colossal assistència d'Edgar Hernández. "Estic molt content d'haver ajudat l'equip i de marcar el primer gol amb aquesta samarreta. Ho desitjava molt i a més ha servit per sumar tres punts", deia Stoichkov just acabar el partit. "Són situacions que treballem durant la setmana. L'Stoichkov farà gols tota la seva vida, ens dóna un plus al davant, i l'Edgar interpreta molt bé aquestes jugades", sentenciava Antonio Hidalgo en roda de premsa.

El gol no es va concedir, però, fins al minut 57 després d'una llarga revisió des del VAR. Concretament, van passar quatre minuts i 22 segons eterns entre que la pilota entrava a la porteria i que Daniel Trujillo Suárez, abans de lesionar-se, confirmés que el gol pujava al marcador. "No m'agrada el VAR, però està aquí i si els àrbitres tenen aquesta ajuda, serà bo per a ells, però que es trigui tant... Suposo que seria una jugada molt justa", opina Hidalgo.

Tot reconeixent que el Leganés va ser superior a la primera meitat amb la pluja d'ocasions i tres pilotes a la fusta, el tècnic de Canovelles va voler destacar la confiança que té en la seva actual plantilla. "Tinc l'enorme sort, com a entrenador, de tenir aquests jugadors. Després de cada partit m'han transmès que seguien creient en la idea tot i les derrotes. Hi ha una gran comunió i això dona molta satisfacció".

Sense respir per pensar en la Ponferradina

Ni 72 hores tindrà el Sabadell entre el xoc d'ahir i el de diumenge (18:15h) al Toralín. Avui al matí, de fet, la plantilla arlequinada s'ha exercitat a Sant Oleguer recuperant-se de l'esforç d'ahir però també amb un ull posat al duel contra la Ponferradina. L'equip de Jon Pérez Bolo és dotzè a la classificació amb 12 punts i ve de perdre contra l'Sporting i l'Espanyol a domicili en les dues últimes jornades.