De 11:00 a 12:00
L'Espia de Mahler (R)
El Girona ha deixat amb un pam de nas els graciencs | @cemercantil El Girona ha deixat amb un pam de nas els graciencs | @cemercantil
27.03.2024 16:20

Dos gols del Girona al temps afegit priven el Mercantil de celebrar la permanència virtual

El Mercantil s'ha complicat un pèl la salvació a la Divisió d'Honor Juvenil contra tot pronòstic. Visitava aquest migdia Vilablareix per enfrontar-se a un Girona amb el qual estava empatat a punts i al minut 94 guanyava per 1-2. Amb aquest triomf momentani hauria segellat la permanència virtual, però en qüestió de dos minuts el guió s'ha capgirat totalment com un mitjó.

Primer una pèrdua amb molts jugadors per davant de la pilota ha propiciat l'empat dels gironins i dos minuts més tard unes mans dins de l'àrea han acabat en penal. L'equip de l'exarlequinat Hèctor Simón no l'ha desaprofitat per passar de forma surrealista de l'1-2 al 3-2 final. Abans de tot això, el Girona s'havia avançat al 10' i el Mercantil havia remuntat en quatre minuts a l'equador de la represa amb un gol en pròpia i un altre d'Alejo Orozco

"Amb l'1-2 al minut 94 sí que hem vist molt a prop la permanència. Faltant tan poc ens hem vist salvats, però el futbol és així i en dos minuts se'ns ha complicat tot. Portem dos partits en els quals mereixíem més. Ara necessitem uns dies per aixecar-nos d'aquest cop perquè crec que és el més dur de la temporada amb diferència"

Carlos López

Cinc jornades per al final de la Divisió d'Honor Juvenil

A l'espera de la resta de la jornada, un rival de la zona baixa com el Huesca ja ha fet els deures guanyant el San Francisco (2-1). Després de la Setmana Santa només quedaran cinc jornades a la lliga i els de Carlos López no podran despistar-se. En el calendari, els blaugrana tindran dos partits contra rivals de la zona alta (Badalona i Zaragoza) i tres que també lluiten per salvar-se (Huesca, Calvià i Cornellà).